0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
en son bu yakınlarda kapı tutamağının üs kısmını öyle bi çizmişki ..... herif,boyayı kazımış saca kadar.orayıda rütuşladımbakalım daha neler olcak
yerden göğe kadar haklısın,bunun başka izahı yok puştluğuna yapıyolar3 defa başıma geldi abibi defasında bagaj kapagının üstüne bişey atmışlar boyayı sıyırmış almış (rütuş yaptım pas kapmasın diye)bi zaman sonra kapıya vurmuş tekmeyi içeri geçirmiş insafsızen son bu yakınlarda kapı tutamağının üs kısmını öyle bi çizmişki ..... herif,boyayı kazımış saca kadar.orayıda rütuşladımbakalım daha neler olcak
memlekette soysuzlar çoğaldı maalesef.
Atilla abi,hayırlı uğurlu olsun,aldın sanırım rav 4'ü,kazasız belasız cezasız yolculuklar abi.
Allah beterinden saklasın.Bu mesajlardan anladığım kadarıyla,Demekki çizilmedik efsane yok piyasada
arabanın agzı yok dılı yok. adam sana laf demeye cesaret etmez gücü gizlice cizdiği arabada bulur.
arkadaşlar bunlar vatan ve millet hainleri, bu ülkedeki herşeye zarar vermeye çabalıyorlar. Allah cezalarını verir inşallah.
........ ları diyorum dün bizim arabanında arka tampona dokunmuşlarmı bilerekmi çizmişler bilmiyorum.rötuş yaptırmış babam.1 saatte eski haline gelmiş
atiila amca araban hayırlı olsun allah tekerini düz bastırsın ama bizi o bilgilerinden tecrübelerinden yoksun bırakma
bir tane temiz bir gli'de bana nasip olur mu ki???
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-1998-model-corolla-1-6-gli-special-at-ac-53216703/detay/
Hakkı maşallah aracın çok güzel duruyor. Ama 13 yaşında bir araç için km az geldi.