0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese cümleten ii akşamlar. Arkadaşlar geçenlerde efsaneyle bir sıkıntı yaşadım çok dik olan bir rampayı çıkarken (1. vitesle) bu ara arabada 4 kişiydik ayrıca bagaj da doluydu. Hararet göstergesi yükseldi tam olarak olmasa da su kaynattı. Arabayı dinlendirdikten sonra sanayiye giderek arabayı gösterdim. Usta termostatın geç açtığını söyleyerek termostadı değiştirdi. Fkat aynı yokuşu tekrar çıkarken hareret orta seviyeden 1 çizgi üste çıktı bu sefer arabada 3 kişiydik. Zannımca yokuş devam edecek olsaydı yine hararet yükselecekti. Acaba böyle bi sorunla karşılaşan var mı ya da bir fikri olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Belki başka bir bölümde sorun olabilir , aracınızda hiç devir daim pompası değiştimi değişmemişse bence hararet yükselmesi normal çünkü efsane kasalarda devir daim pompası zaman geçtikce özelliğini yitiriyor.
Efsaneyi amcama vermiştim ön cama kurşun sıkmış şerefsizin birisi (çünkü daha öncede aynısını amcamın arabaya yaptılar ) önceki konulara baktım ön cam için 1000 tl gibi bi rakam geçiyo doğrumudur ön camın servis fiyatı nedir ?
tecrübeyle sabittir 847 +işçilik dediler bana dışarda 150 tl ye takdırdım
Buğra iyice araştırarak iyi bir toyotacı bul. listeyi göster, triger seti hava,yağ filtresi buji gibi parçaları servisten al. arka gergilerin lastık burçları değişir piyasada bulursun 5-10 liradır tamirc in seni yönlendirir. eğer km den emin değilsen mobil1 5w50 peaklife yağ koy.
Atilla abi radyatörü bazen (çamurlu olduğu için) kendim basınçlı su tutarak temizliyorum, iyi mi yapıyorum acaba? bir de antifirizi ne kadar koyalım. teşekkür.
arkadaşlar efsane yıllık km sını yaptı. karadeniz yolunda 2700 km yaptık. ( can aynı yerlere mı gıttık yoksa ) hersey ıyı hostuda sümela manastırına tam dolu arabayla çıkmak efsanenın dılını cıkardı dısarı banamısın demedı ama. yakıtım cok ıyı ama yazmıyorum. ne zaman yazsam artıyor cunku. bu arada arabanızı cok kırlı arabaların yanına cok temız ve hatta cılalı sekılde kesın bırakmayın. durzuler yıne cızmısler. 3-4 cm anca ALLAH tan.
bu arada arabanızı cok kırlı arabaların yanına cok temız ve hatta cılalı sekılde kesın bırakmayın. durzuler yıne cızmısler. 3-4 cm anca ALLAH tan.