0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakkı bey, ne zahmetı canııım.Buyrun mıchelınlerı beraber test edelım dıyecegım ama.... Efsane kasalar ıcın benım kullandıklarım arasında en ıyısı mıchelın oldu
Arkadaslar bi kac sorum var 93 model corolla gli var oncelikle kasa tipini nasl ogrenebilrim? diger sorumsa benzin gostergesi kontagi kapattıktan sonrada aynı seklde gostermeye devam ediyor cozumu nedir? arabaya 5 kisi bindigimde kavislerde altının yere surtme sorunu var cozum olarak amortisor degisimi soylenmis genel olarak bunun maliyeti nedir ? arka camın birinin motorunda sorun varmis yeni motoru nerden bulurum bi kac yere sordum bulamadm? cevaplarınız icin simdiden tesekkurler
senin kasa AE101, benzin göstergesi kontak kapalıda olsa gösterir bu arabaların özelliği. amortisörleri KYB alıcaksın japon olanını bulursan iyi olur. 4-5 yüz arası olur tahminim. cam motorunu çıkmacılara bak
son susturucu orjinali varmıodır fiyatı hakkında bilgi verebilecek arkadaşım varmı.ayrıca muadil olarak western diye bir marka var en iyi yan sanayi diyorlar dün fiyat aldım 100 -120 arası fiyat veriyorlar.Eksoz çıkışına elimi uzattım inanın çok az bir hava geliyor böyle baya baya az .kardeşim kendi arbasınınkini yeni degiştirdi dedim bende de sendeki problemler var bakalım dedim araçlar an yana çekili çalıştırdık ikisini de onun eksoza elimi uzattım abi fön makinesi gibi üflüyor benimkine baktık bilgisayar fanı gibi bile üflemiyor bir iki alttan vurdum kardeşim ara gazı verdi tıkanıklı varsa bir nebze açılırmı diye biraz açıldı ama o kadar degil o bile çekişi biraz fark ettirdi .
Atilla abi dedigini ancak köyde felan yaparın heralde .Ama abi şöyle bir mantık yürütüyorum araba 14 yaşında 215 bin km re yol yapılmış .Geçen yaz orta susturucuyu degiştirdim içi dagılmıştı artık.Ve o şekilde bir süre binilmiş makelelerde okudugum kadarıyla orta susturucunun dagılması durumunda o şekeilde binilmye devam edilirse son susturucuyu tıkıyormuş.Bakalım eksozcuya göstermekte fayda var sanırım
Abi nasıl kıyacan efesaneye ayrılmaz ikili gibiydiniz.