0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkay kardeş, senin arabanın pahalı zevkleri var sanırım, benzin gibi Bizim araçların 5 yıldır LPG den boğazları tıkanmış. Buna da şükür 105 çok iyi bir ölçüm maşallah. Aman nazar değmesin.
Türkay sapma payı vardır bu işin .Birde zaten bizim araçlar 105 beygir degil mi ? 94 -95 modeller 114 bg. 96 - 97 üretimliler 105 bg 98 üretim li kat lı olanlar 114 idye biliyorum .senin araçta 105 olabilir eger öyleyse güç kaybı yoktur aracında
Kardeş aktarma organlarınla ilgili bir sıkıntı olabilir.Motordaki gücü tam olarak tekerlere iletmiyor olabilir birde .lastiklerinin durumu iyi degilse gücü zemine net aktaramaz . 105 beygir çok iyi bir rakam kardeş.Gerçi senin canavar benzinli diye biliyorum güç kaybı olmaması normal
aralıkta lpg taktırdım ben de malesef lastikler de kışlıktı ondan da zaten şüpheliyim
suçlu ayağa kalk! seni gidi kış lastiği seni. % 90 lastik.
atılla amca benım arabanın baskı balatası bitti 120- 130 dan ses yapıo araba gitmioyor zaten ondan sonrada maliyet ne tutar ne marka önerirsin özel serviste yaptırcam
Dün egsoz orta susturucusunu değiştirdim 40 Tl.Artı Sol rot mili (Teknorot 30 Tl) yetkili serviste 225 Tl. ile;Sol dış akis körüğü kelepçesi ve sol iç akis lalesi değişecekmiş.Sizce fiyatlar ve markalar nasıldır?Ayrıca serviste bu kadar fiyat farkı olması beni çok şaşırttı 60 Tl. falan olsa anlayacağım ama 11 kat fiyat farkı anormal değil mi? Teknorotta da 2 sene garanti var.Birde serviste telefonda aldığım son uyarı daha da enteresandı "biz değiştirirsek + işçilik alırız,bilginiz olsun" Atilla Abi bilhassa senin yorumunu merak ediyorum.
Ya atilla amca deli olacam bir akıl ver .Baskı balata aisin aldım orjinal taktırdım.volan bilgisayarlı tezgahta tornalandı .fakat araç ısınınca bagırıyor gitmiyor o sabah fırlayan atak araba gidiyor başka bir araba geliyor .2-3 yeri aradım abi orjinal takıldıysa sorun çıkarmaması lazım dediler.Lpg ile alakalı olabilecegini söylediler .Valla ben anlama veremiyorum.herhangi bir balata kokusu felan gelmiyor kavramada bir anormallik yok .Bu arada debriyaj pedal ayarı nasıl olmalı .şu an benim debriyaj pedalı fren pedalını hafiften aşagısında kavramasıda orta veya biraz aşagısında sanırım.
peki pedal ayarı nasıl olmalı .Fren pedalı ile aynı noktada mı yoksa aşagıda mı şu an kavrama noktası aşagıda diyebilirim.Dedigin testi yapayım ama araca herahangi bir zararı varmı şanzumana çok fazla yük binmez mi .?