0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Naptınız 5000 km de yağmı değişir. Normal yarı sentetik yağların en az 10000 km de bir değişir. Sentetik yağlar neredeyse 20000 km ye kadar kullanma ömrü vardır. PS: Büyük bir firmada madeniyağ üretim mühendisiyim.
Ureticilerin tavsiyesi.Isteyen uyar ici rahat eder, isteyen uymaz riskini alir.
Iste bu Ne guzel orta yolu bulduk 5000'de degistirmeyip 10bini beklemek bir sey olacagindan degil, sadece icimizin rahat olmasi icin. Ben de 10,000'i beklerdim fiyati uygun olmasaydi. Ama kendim deistirdim gecen sefer, yagi ve filtreyi de kampanyali fiyattan ucuza aldim. (4 litrelik bidonda 13 dolar civari, bir alana bir de bedava veriyorlardi)
Valla orada iyimiş fiyat yanlız iyi bir markada almak ve üzerinde API (American Petrolium Institiute) onaylı kodlardan olması çok önemli (SM gibi). Her markaya güvenmeyin derim ben.
selam arkadaslar yag konusunda toyota araclarda vvt i lerde 10w40 motor yagı kullnılıyor 10.000 kmde bırde dgısıyor 98 corolla o yuvrlak far larda 5000km de bır degısır ama n kdr erkn motor yagı degısım o kdr ıyı motr ıcn eksantrıkler motor ıcı temızlıgı yag dan kaynklı sızın elınızde bırazda motor omrunu uztma yag yakma konusunda 2001 lerde fln yakıyo motor yagı ozellıklede 1.6 larda daha fazla yanıyo bunun ıcın 10000kmde dglde 5000 kmde dgstrırın motorunuzu yagsız bırkmayın yatak lar vurmasın yeter onun cozumu sekman atmak motora v.s v.s
Mustafa Bey, yazınızda noktalama işaretleri ve bazı sesli harfler eksik olduğu için anlaşılması çok güç oluyor. Yazınızı okurken yorulduğumu hissediyorum. Bundan sonraki mesajlarınızda buna dikkat ederseniz çok memnun oluruz.