0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haklısın aslında Caner Ama benimki azgın sudakı son çırpınışlar. Ne yapıpda kurtarabilirim derdındeyım.Şu ankı ekonomik durumum iyi değil çünkü. Yağ motor silk gibi şeylerle durumu kurtarmaya çalışıyorum.
Merhaba arkadaşlar AE101 4a-fe motor 280.000km de aracım var araç 10000km de yaklasık 2 litre kadar yağ eksiltiyor 10/40 yağda. Bir hata yaptım en son castrol 15/40 koydum motor sogukta zor ısınır oldu ve gurultulu çalışıyor. Forumdan anladımki (tamamını okudum) 10w40 degerinin solundakı değerı değistirmeden sagını değiştirisem yani 10w60 yaparsam yağ eksiltme bitecekmiş gibi geliyor bana ama bunun aracıma zararı olurmu bilemiyorum mobilin tam sentetik boyle bir yağı varmış mobil yağın tanıtımınıda yüksek km deki eski araçlar için diye yapmışlar. Bu konuda bi bilgisi olan varmı bu yağı kullanıyım mi. Bu yağı kullandığımda 150.000km de bir kez kullanılan motor silk kullanıcam.
benim peugeot 15.000 km de 250ml eksiltiyordu ben gerizekalı pejo diyordum ama yazılanları okuyunca aslan pejo biyorum. Hele servislerin ve ustaların yorumu beni öldürüyor.
15000 km ye hiçbişey değil aslında ama 15 000 e de yağın hali şekli değişiyo
Yağ çubuğundan baktığınımızda rengi hala bal köpüğü rengindeydi. Tabi analiz edilmeden birşeyler söylemek yanlış olur.
kamil kardeş tam emin değilim ama 15000 km de yağ hala bal rengini koruyorsa yağ görevini yerine getirmiyor demektir diye biliyorum. bir araştırın bence.
Motor temiz ve kurum yoksa yağ niye kirlensin. Araç daha 35.000 km de idi.
Madeni yağ konusunda bazı şeyleri kesin söylemek çok güçtür, mesela yağ ömrü konusunda aslında km doğru ölçüt değildir, fakat bizler günlük şartlarda ortalama kmler ile yağ ömrünü ifade ederiz, aynı şekilde yağı parmağa sürüp kalitesini tahmin etmek çok doğru değildir. Fakat kesin olan birkaç şeyden biri de 15000km kullanılmış yağ, her ne şekilde olursa olsun, eğer tertemiz, kirlenmemiş veya ilk rengini muhafaza ediyor ise, o yağ görevlerinden bir veya birkaçını yerine getirmiyor, getiremiyor demektir.Saygılarımla