0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar corollada motor yağı 10-40w S mobil den başkasını kullanmamanızı tavsiye edrim. diğer markalardan kaçınmanızı öneririm. servistede sıvıları mobil markadan başka kullanmazlar. hem de dolum yağı olarak toyota zaten mobil yağ kullanıyor.
Castrol magnatec yarı sentetik yağlar arasında iyi tercih ama bahsi geçen 5w40 muhtemelen tam sentetikbir yağ olacaktır. Tam sentetik yağlar magnatecten daha iyidir.
öncelikle teşekkür ederim ama benim bildiğim kadarıyla 4A-FE motor tipinde yarı sentetik daha iyi koruma sağlıyor sizcee öyle degilmi ?
Tam sentetik yağlar daha iyi koruma sağlar
bildgm kadarıylaa 10W-40 motor yagları yarı sentetık oluyor :S
mehmet hocam nerelerdesin sen ya, bir problem yoktur inşallah.
konu yağdan açılmışken ''bor power'' yağ katkısınıda kullanan olarak tavsiye ederim..bor diğer yağ kayganlaştırıcıları gibi yağ eskidiğinde tortuya vs. neden olmuyor.kullanınca farkını sizde görürsünüz zaten.parasının hakkını veriyor
.Ust kapak contasindan ya da motorun sanzumanla birlestigi yerdeki contadan sizdirma yapiyor olabilir.Sebep bunlarsa cozumu cok masraf cikartmaz demişsin ahmet abi bu arada inşallah abi dememde bı sorun yoktur haklı olabılırsin.aslında şanzıman tarafında bır kaçak oldugundan şupheleniyorum buradada bahsetmiştim http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/ae101baski-balata-ilk180000-km-de-bir-kez-sonraki-90000-de-3-kez-degisti-neden/msg200768/#msg200768 daha baktırmak kısmet olmadı. Adam gibi bir mekanik ustası bakması gerekiyor sanırsam