gaziantepte forumdan Ahmet diye bir arkadaşın önerisi var yakında görüşeceğiz bununla ilgili bana yardımcı olacağını söyledi bakalım görüştükten sonra yazacağım.
Arkadaşlar yağ eksiltme hakkında ahmet bey sağolsun beni ziyarete geldi; uzun uzun konuştuk anlaşılan şu ya gidip 1000 tl civarı para verip işi halledeceksiniz yada eksilttikçe yağ koyup bineceksiniz bu arada Ahmet arkadaşa verdiği bilgilerden ötürü çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar yağ eksiltme hakkında ahmet bey sağolsun beni ziyarete geldi; uzun uzun konuştuk anlaşılan şu ya gidip 1000 tl civarı para verip işi halledeceksiniz yada eksilttikçe yağ koyup bineceksiniz bu arada Ahmet arkadaşa verdiği bilgilerden ötürü çok teşekkür ederim.
abim eksilttikçe yağ koy bence o 1000 tl yi 8-10 yılda anca çıkarırsın.
Selamlar herkese, Zonguldak Ereğlideyim 2011 Corolla Comfort Extra AT aracım henüz 1000 km bile
olmadı.Forumu geriye doğru 34. sayfaya kadar okudum.Artık gözlerim yanmaya başladı gerçektende

Aracıma hangi vizkozitede yağ kullanmalıyım 10.000 bakımında?Gerçi daha çok zamanım var onbin km
olmasına ama

Yinede ilgiliyim bu konuyla.. Servislerin 10/40 yarı sentetik yağ kullandığını okudum.Ama
5/30 tam sentetik kullanımı ile ilgili tavsiyeler var forumda.. Konu ile ilgili düşünceleriniz nelerdir..?
Şunuda belirtmek isterim bulunduğum yer ılıman bir iklim kuşağına sahip.Öyle çok soğukları görmüyoruz.
İyi forumlar herkese..
5w30,0w30,0w40,5w40 ful sentetikleri rahat rahat kullanabilirsin.ben olsam 5w30 kullanırım,çünkü araban sıfır.güle güle kullan.
5w30,0w30,0w40,5w40 ful sentetikleri rahat rahat kullanabilirsin.ben olsam 5w30 kullanırım,çünkü araban sıfır.güle güle kullan.
Teşekkürler Atilla Abi.. Bende öyle düşünüyodum.
Lpg li 2003 corollaya hangi yagı kullanmalıyım
10-40 iyimi sizle ne tavsiye edersiniz
Lpg li 2003 corollaya hangi yagı kullanmalıyım
10-40 iyimi sizle ne tavsiye edersiniz
iyi bir marka 10w40 gayet iyidir.
iyi aksamlar ben castrol yağı alıcam bunların bir sürü çesiti var hangisini önerirsiniz 2006 corolla verso
Castrol alacaksaniz tam sentetigini alin. 5W-30, 0W-30,0W-40,ya da 5W-40.
Fatihciğim castrol edge 5w40 ful sentetik sana iyi gelir,rahat 15000 km yapar,10w40 magnatech de kullanabilirsin hesaplı olması açısından ama ful sentetik tabiki daha iyi.
Atilla Abi internette biraz araştırma yaptım fiyatlarla ilgili ama.. Fiyat olarak tam net bi bilgi alamadım.Farklı fiyat seçenekleri çıkıyo ortaya.. Birde bu yağ işinde çok sahtekarlık oluyomuşş.. Ayrıca yağın full sentetikmi yarı sentetikmi olduğunu tam yazmıyolar. Hatta bazı sitelerde özellikle yağ kutularının resmi uzaktan çekilmiş ki yağın sentetik mi yarı sentetikmi olduğu görünmüyor.. Nediyosun bu konuda..?
Şükrü gerek parça gerekse yağı daima büyük kuruluşlardan yada bölgende tanıdığın bildiğin yerden,tanınmış büyük markaları alacaksın.10w40 yarı sentetik,20w50 mineral,0w30,5w30,0w40,5w40 full sentetiktir.
Atilla Abi bak bunu bilmiyodum.. 0w30,5w30,0w40,5w40 full sentetiktir demişsin yani bunların yarı sentetiği olmaz diyosun değilmi yanlış anlamadımsa..
evet bu yağlar ful sentetiktir.0 olanlar 5 olanlara nazaran daha pahalı,içindeki katkılardan dolayı.
Atilla abi işe gidince arabayı dik rampaya park ediyorum yani ön tampon rampanın çıkış kısmına bakar şekilde park ediyorum,ben motor ısınıp lpg ye geçmeden hareket etmiyorum ancak bu şekil dik bir rampada bu şekil parkta aracın ısınmasını beklemek motora zarar verirmi.
burnunu aşağı ver mustafa abi, benzin ibresi birazcık yükselir mutlu olursun