0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Madem aile içindeyiz, Devletli Hünkarım , bende yalan yok yoksa kellemiz gider Yakın geçmişimizde hoş bir ikon olmuş güzel bir aracı ve benzetmeyi yine de tanımadığım bir kişiye bu şekilde kullanmam. Sen de dene , mesaj içeriğinde arkadaşın adını yazarak bir meaj at bak ne oluyor. Yoksa bende virüs mü var.Aslında tam olara ha.. murat deniyordu , Arabistana kadar gidip gelmişti bu araba.. Aile içindeyiz evet , abi diyebilirsin.. " neyse sorunlu kelimeyi direk kaldırdım , bu şekilde hallettim "
Vedat ne yapıyorsun ?Ercüyü çağırma çimdi canıma okur.
hööyyttt bıraz geç olsada noluyu burda
Şimdi Atilla Amca çoktan yurt dışına çıkmıştır Ercüment, geç kaldın
Adres falan varmı bi uğrıyım yanına
Ercü ben kuzey kutbundayım geç kaldın.
Ercü mobil eski motorlar için 10w60 mobil1 extendedlife fullsentetik ,daha yeni yani km si 100bin civarı olanlar için peaklife mobil1 5w50 fullsentetik çıkarmış.benim araba yağ eksiltmediğinden 5w50 kullanacağım,yağın km sinin dolmasını bekliyorum.senin arabada yağ yakma sorunu olduğundan 10w60 kullanmak lazım.85-90 tl civarı hemde 15-20 bin km lik yağlar.
Motor yağları konusuda güzel açıklayıcı bilgiler olan bir yazı, yalnız İngilizce.. İlgilenenler için.. http://ferrarichat.com/forum/faq.php?faq=haas_articles#faq_motor_oil_basics
Katalizör olan AE101'lerde motor yağının 5.000 km'de bir değişmesi gerekirmiş. Ne iş bu var mı bunun aslı