0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mobil 10 40 dan vaz gecemem ki arabanın motoruna can veriyor denedim test ettim onaylıyorum efsanecilere duyrulurrr
Mobilin en ince viskozitesi kaç abim?Castrolün 5-40w var benzinli için onu kullanıyoruz ama mobilde düşünülebilir
iki markada kaliteli ama castrol bp fabrikasında doluyor casrol yerine bp al 10 tl daha ucuz ama aynı yag
Mustafa kardeş yağ eksiltmesi yapıyormu?
ikiside ful sentetik. filtreyi(servisten orijinal al) ve yağı değiştireceksin başka birşey gerekmez.0w40 kışın ve çok soğuk (sibirya gibi)bölgelerde ancak işe yarayabilir.yoksa 5w40 her zaman daha iyidir.
Erenciğim 10W40 yarı sentetik bir yağdır.5W40 ise ful sentetiktir.senin araban yeni teknoloji vede yeni bir araba olduğundan koruması ve performansı daha yüksek olan 5w40 ı tercih et.Bilgilendirme için teşekkür ederim.
merhabalar,arkadaşlar gerek burada gerek başkaca yerlerde okudugum yazılar doğrultusunda castrol ün aslında gerçek bir üretici olmadığı, farklı firmalara üretim yaptırdığını okudum. bu yüzden ben aracımda Mobil kullanıyorum.bu arada aracım dizel auris suan 45.000km de..dediğim gibi ben aracımda mobil kullanıyorum ama 0-40 tam sentetik..doğru mu yapıyorum yoksa fazladan masraf mı?