0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
koray bey günaydın.2005 60 binde 1.6 sedan corolla gümüs gri linea paket tamamen orjinal boya vs falan yok.ne kadar eder acaba
hasan kardeş sen ozaman arabana 16 iste güzel kardeşim tamam millet internette tsportlara 32,000 para istio ben arabamı 25,000 e verecem bedava sanırım bu fiyata ama acil alıcı bulmuyor buna ne diceksin peki ? efsane kasa tamam ama bu arabanında bi ederi var millet 14 15 yazıyo diye o fiyatlara gidicek hali yok malesef...
abi onu bunu bilmem efsaneye değerini alan kişi veriyo,ben kendimden biliyorum kafaya koydun mu gözün 3 ü 5 i görmüyo ki :)cok tuhaf bi durum ya !!
evet, evet sonuna kadar katılıyorum. benimde gözüm görmüyor 3ü 5i ama...
selçuk abi gli spc yi ozaman 18 den alacan 3 5 görmüosan sonradan yokuş yapmak yok
evet evet 3ü 5i görmiyceen vercen 18 i alcan son samurayı selçuğum
19-20 bin anca bence..Piyasa ilden ilede değişiyor..
ayrıca malatyada bu kasayı bulmak neredeyse imkansız.yok yok ben satayım hemen
Antalyada 1.6 xli 200 binde 14 e satıldı ona bakarsan antalya tarafında efsane çok iyi satılıyor
tuncay ne yaptın ya ) 2005 model sedan 60 binde orjinal bir aractan bahsediyoruz. sırf linea diye 19 20 edermi.bir onceki kasalar bile 17 18 i görüyor temizligine göre burada. ben hemen satayım o zaman 23500 verdiler vermedim vallahi