0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende sonradan katıldım ama sorayımHONDA CİVİC 2005 VTEC ya ls yada es full olanı 19000km DE tabiki lpg yokön tanpon değişmiş kaputta boya var arka tamponda sol kenar cizikten boyalı
Koray kardeş aklımda bulunsun diye fikrini almak istedim,Carina 97 Model 2.0 Gli, Otomatik, 15'' alaşım jant, lastikler yeni, Tüplü, 145.000km
aracım 2006 model otomatik 1.6 terra 128.000 km'de. sağ tarafta biraz boya var. ne kadar eder
2001 corolla 1.6 sol special vvti motor lpgli değişen yok 2 parça boya lokal boyalı 110000 de ne kadar eder acaba almayı düşünüyorumda simdiden teşekkürler
koray bey 2000 corolla terra çift hava yas. abs klima yuvarlak farlılardan 75000km de bej, arka tampon ve bagaj kapagı kaskodan değişmiş bakka bişeyi yok kaç para yapar? cevabınızı merakla bekliyorum
1996 model 1.6 Xei klimasız brc tüp var 114 hp 224 binde beyaz renk çelik jant 2 cam otomatik 2-3 yerde lokal boya var ne kadar eder ?
Koray hava filtresini deterjanlka yıkayıp atkıyorlar.Ercü ye kafa tutuyodun demi sen en fazla 7-8 anca eder başka etmez.
Tuncay abi vallahi helal olsun yaa seviyorum seni koptum
Abicim amacımız kopmak gülmek gerisi bahane senin VVt i şahane.Hasan 7-8 verirse arabasını alalım yabancıya gitmesin ezdiğimiz arabalaarı koleksiyon yapalım.
2008 dizel 32000 km gri yaris ne kadar eder acaba?
Ne yönden öldürmek anlamadım ? Yalnız bişey sorcam araba sitelerinde benim aracımla hemen hemen aynı oranda olan araçlar 13-13,5 gibi satılıyor xli bile 12 den gidiyor rakam biraz düşük bana göre !