0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emin abicim 14-14,5 gibi satılır...
alabilmem için şuan elimdeki aracı satmama gerekli :s
samet abicim elimde 2005 sol hb sr var gel vereyim sana 25,200 tl ye uzaklarda arama
Selam Koray,Elinde dizel temiz bir araba var mı? Benim Avensis'i satmaya karar verdim, bugün fotoğraflarını çekebilirsem ilan vereceğim. Elinde temiz dizel bir araç varsa bekletmeni isteyebilirim. Bir de benim araca ne fiyat yazayım. 92.000 km'de 2007 model Avensis Elegant (araç gri, döşeme rengi siyah), hatasız (dün kontrol ettirdim, sadece ön tamponda boya var) 82.000 km bakımı dahil bakımları yetkili servis de yapılmış, dün 92.000 bakımını ben Yeni Dörtnal'da Sadık ustaya yaptırdım. Ayrıca farların göstermeme problemini de çözdürdüm, şuan farlarım gayet iyi aydınlatıyor, diğer Avensisler'deki gibi sorunlu değil anlayacağın. Alıcısı 4 tane kış lastiği alıp binecek arabaya. Şehir içi normal kullanmda 10 litre yakıyor, şehirler arası 110 km sabir hız ile 6,5 -7 lt yolun durumuna göre yakıt tüketimi var.İlanı da bu kadar detaylı yazıcam
benim kuzenim arıyor ne istiyorsunuz araca?
ali abi arabana takasta 27,000 gibi rakam çıkar.Binici rakamı ise ortalama 30,000 tl civarında temiz düzgün bir araba ise...elimde dizel a/t 2005 skoda superb var elegance en full versiyonu arka koltuklara kadar ısıtmalı 33,500 onu senin arabayıda takasta 28,500 sayarım...
Selam Koray,İlanı verdim 31.500 yazdım son rakamı 30.000 diye düşünüyorum (temiz düzgün bir araba). Ben bir süre satmayı deneyim, çünkü daha küçük bir model düşünüyoruz, hanımında kullanabilmesi için. Bu arada SuperB'nin ilanı varsa incelemek isterim. Kilometresi, beygiri, rengi vs, Vitesi DGS veya türevi birşey mi?
Ali abi alacağın olsun hani bana satıyordun.))Abi hayırlı olsun şimdiden.. Koray 2005 sol sr ile benimkini takas etsek.2005 in km si darbe boya lpg durumu nedir.
Toyota corolla 1997 157.000 km xei ön frenler ön amörtisörler baskı balata triger set devir kayışı şanzıman yağı değişti tekerler yeni hiç sigara içilmemiş arka çamurluklarda lokal boyalar var.
Sen istediğin zaman al götür Tuncay'cım, istedin de satmadık mı Koray SuberB ile ilgilenebilirim ama şuan aradaki farkı ödeme imkanım yok. Aradaki farkı azaltma şansımız varsa uygun bir zaman gelip ziyaret edebilirim seni. Bu arada temiz HB Corolla (dizel) ya da Multi Mode Dizel Yaris denk gelirse onlarla direk ilgilenebilirim.
Yukarıda da dediğim gibi 30.000 son rakam olarak düşünüyorum ama forumdan birisi olunca biraz daha indirim yaparım 29.500 olur son fiyatı (daha da pazarlık yapmam )Bu arada verdiğim ilanın linki;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-avensis-sahibinden-hatasiz-2007-model-avensis-elegant-a-t-32761971/detay/
abiciğim benim araba 2007 yeni kasa corolla /benzinli/ mmt şanzıman/ comfort/ füme/ 48.000km/çelik jant/sadece ön tanpon ve sağ maş piyer boya
mustafa abi ortalama satılacağı rakam 31,000-32,000 civarında
teşekkürler bizlere kendince piyasa gözlemlerini verdiğin için.saygılar ve hayırlı işler.