Gönderen Konu: Ynt: Aracınızın değerini mi öğrenmek istiyorsunuz?  (Okunma sayısı 55354 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Ynt: Aracınızın değerini mi öğrenmek istiyorsunuz?
« Yanıtla #420 : Ekim 09, 2010, 16:02:14 »
emin abicim 14-14,5 gibi satılır...

Çok teşekkürler ilginiz için :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • always toyota!!!(corolla t-sport)
    • Seyyah Otomotiv
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #421 : Ekim 09, 2010, 16:52:31 »
alabilmem için şuan elimdeki aracı satmama gerekli :s 

araba şu anda showroom umda cillop gibi beklio almak istersen beklerim :)
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #422 : Ekim 10, 2010, 17:36:20 »
samet abicim elimde 2005 sol hb sr var gel vereyim sana 25,200 tl ye uzaklarda arama :)

Selam Koray,

Elinde dizel temiz bir araba var mı? Benim Avensis'i satmaya karar verdim, bugün fotoğraflarını çekebilirsem ilan vereceğim. Elinde temiz dizel bir araç varsa bekletmeni isteyebilirim. Bir de benim araca ne fiyat yazayım. 92.000 km'de 2007 model Avensis Elegant (araç gri, döşeme rengi siyah), hatasız (dün kontrol ettirdim, sadece ön tamponda boya var) 82.000 km bakımı dahil bakımları yetkili servis de yapılmış, dün 92.000 bakımını ben Yeni Dörtnal'da Sadık ustaya yaptırdım. Ayrıca farların göstermeme problemini de çözdürdüm, şuan farlarım gayet iyi aydınlatıyor, diğer Avensisler'deki gibi sorunlu değil anlayacağın. Alıcısı 4 tane kış lastiği alıp binecek arabaya. Şehir içi normal kullanmda 10 litre yakıyor, şehirler arası 110 km sabir hız ile 6,5 -7 lt yolun durumuna göre yakıt tüketimi var.

İlanı da bu kadar detaylı yazıcam :D
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #423 : Ekim 10, 2010, 20:54:44 »
Selam Koray,

Elinde dizel temiz bir araba var mı? Benim Avensis'i satmaya karar verdim, bugün fotoğraflarını çekebilirsem ilan vereceğim. Elinde temiz dizel bir araç varsa bekletmeni isteyebilirim. Bir de benim araca ne fiyat yazayım. 92.000 km'de 2007 model Avensis Elegant (araç gri, döşeme rengi siyah), hatasız (dün kontrol ettirdim, sadece ön tamponda boya var) 82.000 km bakımı dahil bakımları yetkili servis de yapılmış, dün 92.000 bakımını ben Yeni Dörtnal'da Sadık ustaya yaptırdım. Ayrıca farların göstermeme problemini de çözdürdüm, şuan farlarım gayet iyi aydınlatıyor, diğer Avensisler'deki gibi sorunlu değil anlayacağın. Alıcısı 4 tane kış lastiği alıp binecek arabaya. Şehir içi normal kullanmda 10 litre yakıyor, şehirler arası 110 km sabir hız ile 6,5 -7 lt yolun durumuna göre yakıt tüketimi var.

benim kuzenim arıyor ne istiyorsunuz araca?
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #424 : Ekim 10, 2010, 21:39:05 »

Pazarlık yapacakmıyız, son fiyat mı söyleyim?
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Seyyah Otomotiv
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #425 : Ekim 11, 2010, 10:37:14 »
Selam Koray,

ali abi arabana takasta 27,000 gibi rakam çıkar.Binici rakamı ise ortalama 30,000 tl civarında temiz düzgün bir araba ise...elimde dizel a/t 2005 skoda superb var elegance en full versiyonu arka koltuklara kadar ısıtmalı 33,500 onu senin arabayıda takasta 28,500 sayarım...
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #426 : Ekim 11, 2010, 11:15:13 »
ali abi arabana takasta 27,000 gibi rakam çıkar.Binici rakamı ise ortalama 30,000 tl civarında temiz düzgün bir araba ise...elimde dizel a/t 2005 skoda superb var elegance en full versiyonu arka koltuklara kadar ısıtmalı 33,500 onu senin arabayıda takasta 28,500 sayarım...

Selam Koray,

İlanı verdim 31.500 yazdım son rakamı 30.000 diye düşünüyorum (temiz düzgün bir araba). Ben bir süre satmayı deneyim, çünkü daha küçük bir model düşünüyoruz, hanımında kullanabilmesi için. Bu arada SuperB'nin ilanı varsa incelemek isterim. Kilometresi, beygiri, rengi vs, Vitesi DGS veya türevi birşey mi?

Yukarıda da dediğim gibi 30.000 son rakam olarak düşünüyorum ama forumdan birisi olunca biraz daha indirim yaparım 29.500 olur son fiyatı (daha da pazarlık yapmam :))

Bu arada verdiğim ilanın linki;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-avensis-sahibinden-hatasiz-2007-model-avensis-elegant-a-t-32761971/detay/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Seyyah Otomotiv
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #427 : Ekim 11, 2010, 12:07:04 »
Selam Koray,

İlanı verdim 31.500 yazdım son rakamı 30.000 diye düşünüyorum (temiz düzgün bir araba). Ben bir süre satmayı deneyim, çünkü daha küçük bir model düşünüyoruz, hanımında kullanabilmesi için. Bu arada SuperB'nin ilanı varsa incelemek isterim. Kilometresi, beygiri, rengi vs, Vitesi DGS veya türevi birşey mi?

km si 105,000 de abicim ilk sahibinden 1,9 TDI tam otomatik dsg değil dsg ler zaten problemli en iyi ürettiği şanzıman bu ömürlük diyebilirim rengi siyah... ilan daha çıkmamıştır siteye müsait bi zamanında istersen gel misafirim ol bakalım arabaya satılmaz ise :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #428 : Ekim 13, 2010, 15:21:39 »
Ali abi alacağın olsun hani bana satıyordun.:)))Abi hayırlı olsun şimdiden.. :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
Koray 2005 sol sr ile benimkini takas etsek.2005 in km si darbe boya lpg durumu nedir.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla97™
« Yanıtla #429 : Ekim 13, 2010, 16:29:25 »
Toyota corolla 1997 157.000 km xei ön frenler ön amörtisörler baskı balata triger set devir kayışı şanzıman yağı değişti tekerler yeni hiç sigara içilmemiş arka çamurluklarda lokal boyalar var .
Corolla97™

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #430 : Ekim 13, 2010, 22:54:16 »
Ali abi alacağın olsun hani bana satıyordun.:)))Abi hayırlı olsun şimdiden.. :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
Koray 2005 sol sr ile benimkini takas etsek.2005 in km si darbe boya lpg durumu nedir.

Sen istediğin zaman al götür Tuncay'cım, istedin de satmadık mı :)

Koray SuberB ile ilgilenebilirim ama şuan aradaki farkı ödeme imkanım yok. Aradaki farkı azaltma şansımız varsa uygun bir zaman gelip ziyaret edebilirim seni. Bu arada temiz HB Corolla (dizel) ya da Multi Mode Dizel Yaris denk gelirse onlarla direk ilgilenebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Seyyah Otomotiv
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #431 : Ekim 15, 2010, 08:46:42 »
Toyota corolla 1997 157.000 km xei ön frenler ön amörtisörler baskı balata triger set devir kayışı şanzıman yağı değişti tekerler yeni hiç sigara içilmemiş arka çamurluklarda lokal boyalar var.
12-12,5 gibi satılır kardeşim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Seyyah Otomotiv
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #432 : Ekim 15, 2010, 08:47:17 »
Sen istediğin zaman al götür Tuncay'cım, istedin de satmadık mı :)

Koray SuberB ile ilgilenebilirim ama şuan aradaki farkı ödeme imkanım yok. Aradaki farkı azaltma şansımız varsa uygun bir zaman gelip ziyaret edebilirim seni. Bu arada temiz HB Corolla (dizel) ya da Multi Mode Dizel Yaris denk gelirse onlarla direk ilgilenebilirim.
abi zati superb satıldı :) o yalan oldu ama başka araçta bakarız problem değil ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Seyyah Otomotiv
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #433 : Ekim 15, 2010, 08:48:07 »
tuncay abi 98,000km de ilk sahibinden gümüş gri rengi 4 parça boya var tertemiz düzgün bir araba 25,500 tl de fiyatı var ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #434 : Ekim 15, 2010, 09:43:39 »
Yukarıda da dediğim gibi 30.000 son rakam olarak düşünüyorum ama forumdan birisi olunca biraz daha indirim yaparım 29.500 olur son fiyatı (daha da pazarlık yapmam :))

Bu arada verdiğim ilanın linki;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-avensis-sahibinden-hatasiz-2007-model-avensis-elegant-a-t-32761971/detay/
2.0 mış. 1.6 sandım :islik:
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #435 : Ekim 15, 2010, 10:22:33 »
abiciğim benim araba 2007 yeni kasa corolla /benzinli/ mmt şanzıman/ comfort/ füme/ 48.000km/çelik jant/sadece ön tanpon ve sağ maş piyer boya
araba sen sürmeye başladıktan sonra arkan,da bıraktıkların ve tanımadıkların düşünülerek kullanılır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Seyyah Otomotiv
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #436 : Ekim 16, 2010, 17:50:59 »
abiciğim benim araba 2007 yeni kasa corolla /benzinli/ mmt şanzıman/ comfort/ füme/ 48.000km/çelik jant/sadece ön tanpon ve sağ maş piyer boya
mustafa abi ortalama satılacağı rakam 31,000-32,000 civarında

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #437 : Ekim 16, 2010, 20:09:28 »
mustafa abi ortalama satılacağı rakam 31,000-32,000 civarında
teşekkürler bizlere kendince piyasa gözlemlerini verdiğin için.saygılar ve hayırlı işler.
araba sen sürmeye başladıktan sonra arkan,da bıraktıkların ve tanımadıkların düşünülerek kullanılır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Seyyah Otomotiv
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #438 : Ekim 17, 2010, 11:31:04 »
teşekkürler bizlere kendince piyasa gözlemlerini verdiğin için.saygılar ve hayırlı işler.
rica ederim seve seve...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #439 : Ekim 17, 2010, 11:34:05 »
Koray hayırdır kardeş  satıyon arabayı....
2011 d4d Corolla