0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pazartesi inşallah sipariş vermek üzere bayiye gideceğim.Şu anki aracımı takas olarak bırakmayı düşünüyorum. Exp. değeri konusunda bilgilerinizi rica ediyorum.Corsa B 1.2 16v 2000 Model111 bin KM de.Otomatik vitesBRC Sıralı sistem LPG kiti takılı4 mevsim iyi durumda lastiklerAraç kırmızı renk. boyada güneşten dolayı yer yer hafif ton farklılıkları var, camlar kaporta herşey orijinal kazasız.
koray kardeş şimdiden vereceğin bilgi için teşekkür ederim. 95 model 1.6 xli coralla lpg li. 158.000 de. bir iki parça lokal boya var. değişeni yok piyasası nedir acaba?
2000 Model Toyota Corolla Terra Special modeli, 104.000 km'de otomobilde boya yok ve benzinli. Ufak tefek çizikler haricinde bir problemi yok. Saat gibi çalışan motora sahip ve içi oldukça bakımlı. Cevap için şimdiden teşekkürler.
2004 corola 1,6 vvt-i terra sedan, metalik gri, 70.000 km'de, hiç lpg takılmadı, her yeri orijinal. Şimdiden teşekkürler...
2001 corolla 1.6 sol special vvti motor lpgli değişen yok 2 parça boya lokal boyalı 110000 de ne kadar eder acaba almayı düşünüyorumda simdiden teşekkürler
ben 17.000 lira veririm
üstünde 17 inch jant var
O zaman 16 veririm , orjinal araç hastalığı başladı nedense son zamanlarda
2006 d4d corolla 44000 km kısalar xenon çelik jant düz vites şimdiden teşekkür ederim