0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynel hocam 23,500 terra sanmışlardır vermişlerdir..Gerçi terrasıda o fiyat etmez.Hocam sizinki 2005 benimkide 2004 70 binde orjinal boyasız darbesiz brc lpg li mardinde 19,5-20,5 veriyorlar..Bazısı fazla istiyor bazısıda öldürüyor.Ben arabamın temizi için 21-22 arası oldugunu düşünüyorum.Sizinkide kıyaslarsak 19-20 sedan oldugu için.Eger ebnimki sedan olsaydı 22-24 arası olurdu..97-98 gli ye 18 verilirmi oda ayrı bir nokta..
97 98 değil abicim 2000-2001-2002 zze112 kasalardan bizimkilerden alkollü
Alkol olayı vvti ise üstüne 2-3 kağıt kor abi..4afe akar yakar parçalar VVT-i görünce tırsıp pusar.
hakkı kardeşim burda konuşulmaz bu işler yahuugetirelim şu arabaları bir kafa kafaya içelim bir çay yiyelim bir yemek sonra kardeşim sonra.son samuraı sende olduğu sürece sorun yok gönlüm rahat koraaaaay, koray...
tuncay ne yaptın ya ) 2005 model sedan 60 binde orjinal bir aractan bahsediyoruz. sırf linea diye 19 20 edermi.bir onceki kasalar bile 17 18 i görüyor temizligine göre burada. ben hemen satayım o zaman 23500 verdiler vermedim vallahi
hemen ver hiç beklemee süper rakam abicim
koray merhaba. aracımı 14200 e satmaya kıyamamama ragmen sorayım sana.120000 km 1996 xei 1,6 bal köpüğü. orjinal sigara içilmemiş. jant lastik akü yeni. xenon far alarm.
klima yok. arac genelde kullanılmamasına ve garajda beklemesine karsılık bir bakıma şart. bende sattığım takdirde alma ihtimalim arabaları karsılastırdım. model yukseltebılırdım mesela hyundai accent lere baktım 2004-2005 alsam dıye dusundum memnun degıller. v.s bır kac arabaya baktım. dedım satmak kolay almak zor. bılmedıgım bır arabaya bınene kadar bıldıgım ve memnun oldugum arabamı satmıyım, sırf model ıcın kıymayım dedim. birde bakım demıssın hangı bakım oluyor ? trigeri mi.
Koray bey aranıza yeni katıldım, ilk toyota'mı (inşallah) alalı henüz 15-20 gün olmakta, arabam beyaz renk, 1999 model corolla 1.6 terra special, üzerinde sıralı lpg mevcut, 124500 km'de, değişen parçası yok ama sağ taraf komple bisiklet sürtmesinden dolayı boyalı sizce şu andaki piyasa değeri nedir? yardımcı olabilirseniz sevinirim, iyi günler ve şimdiden teşekkürler...
Merhaba, 2 hafta önce bir arkadaşın arkadaşında 2004 model 1.6 comfort gümüş gri avensis bulduk, 23.500 TL istiyordu 142.000 km. de (Sağ ön çamurlukta ufak bir dalgalanma var kendisi yaptıracak öyle verecekti) Lpg'li, lastik + ön düzen 1.300 - 1.500 TL gibi bir masraf vardı ama arkadaşla pazarlığa oturamadık iş havada kaldı. Daha sonra şans eseri 2005 model 1.6 corolla terra, gümüş gri, 25.550 km. de , Lpg yok , boyası değişeni olmayan sıfır gibi bir araç buldum. Satıcı 25.000 TL istiyor. Yarın pazarlık yapıcaz. Benim ilk toyotam olacak, tavsiyelerinizi bekliyorum. Lastikler değişebilir hala fabrika lastikleri üzerinde akü durumunu bilmiyorum. Tabi birde ekspertiz almak istiyorum ama anlaşmaya bağlı. Tramerde kaydı yok hepsine baktım. Sizce fiyat yüksek mi? Değer mi?
peki bu linkteki araç ne kadar eder fiyatını normel mi ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-2001-toyota-corolla-sol-at-full-full-31611658/detayaraç kendi aracımdın bunu satıp 2005-2006 1.6 sol hatchback 5 kapılısını alıcam. ?