0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçenlerde servise 40bin bakıma gitmiştim. Ödemeyi yaparken banko üzerindeki Toyota orjinal Xenon far broşürü dikkatimi çekti fiyatını sordum 400 YTL. dediler. Kime yaptırıyor diye sordum Philips veya herhangi bir başka marka, bilemediklerini Toyota orjinal xenon far olduğunu söylediler.Bu konuda çok fazla fikre sahip değilim fakat geceleri şu anki ışık çok yetersiz gelmeye başladı. Bu konu hakkında fikri olan arkadaşlar bu ürünü kullanan yada fikir sahibi olan arkadaşlar var mı? Fiyat nasıl sizce? Yada önerebileceğiniz başka bir marka model neler olabilir? Birde bizim modeller mercekli değil mercekli olmayanlarda uygulamanın yetersiz olduğu görüşü var. Bu konular hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
zaten problem de o, merceksiz çok fazla yayıldığı için karşıdan gelenin gözünü alıyor.
zaten sağ farlar tabelaları görmek için yukarı doğru da aydınlatır. Ama solların daha düşük seviyeyi aydınlatmaları gerekir.Hatta Phillips'in bir ampulü vardı sağ tarafta tabelalara denk gelen tarafı ayrı renkte aydınlatıyordu.