0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi valla daha ne kadar bekletirim sizi bilmiyorum
)) acelesi yok rahat ol:)
Abi bu gidişle marta kadar devam ederiz. Ondan sonra almasakta olur
İlke, sende 4 mevsim yokmuydu?
Evet abi Ben almam asla kış lastiği Forumdaki abilerim isteği üzerine fiyat vs vereceğim. Ama lastik geldiği gibi bitiyor.
Bir daha ki kışa kadar bir lastikçi dükkanı açacağım. Artık stok dertleri yok ön sipariş alıyorlar.
Büyük konuşmamak lazım. Hele cezasını biraz daha artırsınlar, tek seferde bir lastik parası ceza olursa mecburen herkes almak zorunda kalacak.İlk sene bu tarz durumlar olur, ancak sonrasında bu talep düşeceği için bu kadar sıkıntılı dönem olmaz. Millet olarak biraz üşengeç olduğumuz için geçiş dönemlerinde bu yoğunluklar hep oluyor. Depoda hazır duran lastikleri bile kar yağmadan götürüp değiştirmediğimiz için lastiğide yumurta kapıya geldiğinde alıyoruz.
Abi ben yine bu kadar kullanırsam aracı almam. Ancak kışın 1000 km ve üstü yol yapacaksam alırım.
Trafiğe çıktığında 200-250 lira ceza yiyeceğini bilirsen alırsın. Cezaya vereceğime arabama veririm dersin.
Nispeten sıcak mevsimlerde kış lastiği takanları da denetleyecekler mi acaba, bu da ayrı bir konu.
Doğrudur abi.Ne gibi sakincalari var tam bilmiyorum.
Konya da 2 arkadaş 4 gün lastik aradık bulamadık. bulamamamızın asıl nedeni istediğim markanın olmamasıydı ayrıca heriflerin bizi keriz yerine koymak istemeleri de çok ilginç oldu . neyse sonunda çarşamba günü bir arkadaş vasıtasılyla aldık. good year UG8 tanesi 195tlden geldi. 205/55/16 91 H 2013 43. hafta üretimi inşallah memnun kalacağımız bir lastiğe benziyor.Ayrıca arkadaşlar kar lastiği yaşadığım şehirde zorunlu hatta lastikçide sohbet ederken ceza yemiş kişileri de gördüm. ama cumartesi günü aracımı muayeneye götürdüğümde kar lastiklerine bakmadıklarını gördüm ilginç geldi. sonuçta bu iş zorunluysa neden tuvtürk buna göz yumuyor anlamadım.