0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun ahmet biraz önce bende taktırdım UG8'leri çıkarttığım mıchelin ile konfor açısından hiç bir fark görmedim kazasız belasız günlerde kullanırız inşallah.taktırdığım yer yazlıklarımı bedava saklıyacak deposunda.lastikler 2013 31. hafta alman üretimi
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim Cavit abi.Sanada hayırlı olsun.Benim aldıgım yerde saklayacaktı ama ver dedim. Biliyorsun benim yer sorunum yok koydum hepsini bagaja. Bide saklama şartlarınıda beyenmedim.
Bi 50 km kadar yaptım.Yüksek havayı sevdigim için 35 PSI yaptım.40 km hızla giderken dip gaz yapmam gerekti vites düşünce TRC devreye girdi.Kayma ile alakalı bir sorun var.Virajada eskisinden yavaş girmeme ragmen VSC devreye girdi.Bundaki etken sanırım eski bir yorum var 100/200 km kuru yolda kullanmak gerek yüzeydeki kaplama malzemenin çıkması için diye sanırım bu sorunu yaşıyorum.Ancak virajda direksiyon eski hissini kesinlikle kaybetti. Yumuşak lastik oldugu için dişlerin esnemesini hissediyorum buda direksiyon tepkilerinin hissisleşmesine neden oluyor.Ses seviyesi kesinlikle beklentimin altında hatta fark yok diyebilirim.İlk 200 Km kesinlikle risk almadan kullanacagım sonrasıda tekrar yorumlarımı paylaşırım.
Kış lastigi kac psi olmali arkadaslar ? lastikcim 38 basmış ama bana gazla gibi gelmisti ve 32 ye dusurdum ama buseferde arac sanki yolda gezmeye basladi , lastigin ustunde max 42psi uyarisi var ozaman 38 normal gibi ne dersiniz ?
Bizim araçta sözde 4 mevsim ama yazlık lastik olan turanza er300 takılı. Araba 2006 corolla sedan. Lastiklere nitrojen basıldı ilk takıldığı andan itibaren. En son şubat ayında nitrojen basıldı. Şimdi az inik gibi geliyor. Sizce kaç psi nitrojen basalım. (Yeni konu açarak konu kirliliği oluşturmak istemedim)
Yaz için 32 ideal, ancak şuanda lastikte nitrojen olduğundan 35 civarı yapmak daha iyi olacaktır. Nitrojen geç ısınıyor ve genleşme oranı düşük malum.
Tamam abi ön arka eşitmi basım yoksa önlere daha yüksekse kaç basalım?
Sakarya da kış lastiği neredeyse yok karaborsada.
Eşit öneririm kitapçıktada hiçbir hız için farklı olması gerektiğini söylemiyor.
Yeni lastiklerde ilk 100/200 km.lerde ani hareketlerden ve ani frenlerden kaçınmak gerekir.lLastiğin kalıba yapışmaması için frikot sıkılır.frikot sıkılmamış yeni kalıpta pres açıldıgında bloderla beraber lastiğin çıktığını görmüşümdür.Ben takılan kış lastiklerime 36 psi hava bastırdım
Lastik alanlara hayırlı olsun lastikleri, güle güle kazasız belasız kullansınlar.Muhtemelen forumda vardır ama kusura bakmazsanız sormak istiyorum uzun zamandır aklımda,Aracımın üstündeki lastik ve jant ölçüleri 215x55 R17soru şu,1- Aynı jantı kullanmak üzere hangi ebatlarda kışlık lastik alabilirim?2-Jant değişecek olsa (komple lastik ve Jant birlikte) hangi ölçüde jant ve lastik kullanabilirim?Bu soruyu sormamdaki sebep, R17 janta uygun lastikler diğerlerine göre çok pahalı
ben lastikleri gecen pazartesi taktirdim 1000km den fazla gectim yani o ust katman kalmadi Sorunum şu : yazlik laztiklerine gore arac sanki yaylana yaylana ilerliyor yanal ruzgarlari direksiyonda hissediyorum ve ani frenlerde kasa resmen esniyor gibi ! lastiklerin yumusak olmasindan sanirim ,!bu nedenle basinclariminda dusuk oldugunu dusunuyorum 32 psi yapmistim , bu hafta 36 ile bir deneyeyim , lastikcinin dokdurdugu 38 le sanki yol tutusuda daha iyiydi ustelik bende 4 cm yayda var baya sert yaylar