0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilke piyasada lastik olmadığı için gerekirse marta kadar beklemiş olacağız dolaylı olarak zaten:)) ayrıca büyük konuşma hiç belli olmaz an gelir araçla çıkmak zorunda kalırsın o günde kabul günüdür polis amcaların:)) sana denk gelri:)))
4 Mevsim lastik yoktur. Bunu önce öğrenelim. Ayrıca bugüne kadar çıkartılan en mantıklı kural kış lastik zorunluluğu...
Öncelikle 4 mevsim olarak adlandırılan bir lastiğin olduğunu fakat bu lastiklerin etiketlerinde kar lastiklerinde olan sembolün olmaması halinde kış lastiği olmayacağını hatırmak gerekiyor sanırım....
Biz ,otomobil sürücülerinden, nasıl para yürüteceklerini şaşırdılar artık.Getirilen her standart otomobil kullanıcılarından daha fazla para çıkmasına neden oluyor.Bahane hep aynı. Sağlık mağlık. Trafikde kaza yapılmaması falan filan.Ha bu insanları bu kadar çok düşünüyorsan önce trafik sorununu çözersin.(Dünyanın neresinde görülmüş şehir içinde bir yerden bir yere 3 saatte gidildiği)Sonra da adam gibi standartlarını koyarsın.
Bu haftasonu bende gidip almayi planliyorum. Petlas yada lassa dusunuyorum eger hicbiri olmaz ise pirelli buldum onu da alabilirim hangisini tavsiye edersiniz? Ayrica benim butcemi asacagi icin 185 65 14 yerine 175 65 14 alacagim yol tutusunda cok uc noktalardayken guven vermeyecek biliyorum fakat araya 20 tl kadar duygusal seyler girince mecburen oyle dusunuyorum. Asil amacim goodyear ug8di ama onunda maaaaaasalllahi var... İnternetten almak ne kadar mantikli birde bunu sorayim. Malum internetten aldigim xenonun 1 gun calisti ve beyinler arizalandi satici arabadan kaynakli dedigi icin elimde patladi.
Kayınbıraderım hepsı burada dan nokıan aldı. Hem lastıkten memnun hem de sıparıs ve teslımatta sorun yasamadı.
Bemde nokian istiyorum ama iste paranin %85i benden cikacak o kadarini cikartamiyorum Aytac abi
Seyit abi ve diger abilerime. Bugun arkadasimin babasiyla bizzat kendim konustum. Daha kis lastigi almayacakmis. Sezonu kapatmislar.
hönkkk:(((?? yaz geldide bizimmi haberimiz yok??? ( ee ben daha mayomu bile hazırlamadımki neçabuk?? ))eyvallah ilkecim teşekkür ederim zahmet oldu:)
Aracın orjinal lastik ebatı mı 185-65-14 Ercüment? Dışarıda da nispeten uygun fiyatlara bulabilirsin, işin balans ve sökme-takma ücretini de düşünmek gerek, dışarıda bunlar dahildir, sanal ortamda değişebiliyor.
Aracın orjinal ölçüsü 185 65 14 Hakan abi. Daha sanayi ortamına girmedim girsem netleşecek herşey fakat henüz bir adım atamadım.
Peki 185-65-14 ile aynı marka, hız grubu için kış lastiğinde 175-65-14 arasında ne kadar fiyat farkı var?
4 lastikte 100 lira oynuyor nakitte.
Hmm, öyle ise gerçekten önemli fark varmış. Şunu da gözden kaçırmamak lazım; kışlık lastiklerin kuru yol performansı, normal lastiklere göre daha düşüktür. Daha ince tabanda bu performanstan daha da ödün verilmiş olur kuru yol şartlarında.