0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Degerli yorumlar icin tesekkurler. Peki bir sorum daha olacak. Sistemin sigortasini soktum kullanmiyorum su an zaten, uzun sure (belki 1 yil) hic kullanilmadiginda enjektoruydu, tankiydi,regulatoruydu kullanmamaktan kaynakli ariza ihtimali olur mu? Teknik bilgisi olan dostumuz var mi forumda?
merak ettim aytaç türktan bey,ben adana dan çıkalı 20 yıl oldu,ziya toprak bey dediğiniz usta tellideredeki renault ustası ahmet toprak ın yanında yetişen bir usta mıdır?eğer öyle ise ve o disiplinde yetişti ise başarılı olması tesadüf değildir.
Çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin,20 küsur yıl arabalarımıza baktı,nadir bulunan dürüst ve bilgili usta idi,İzmir'e geldikten sonrada arardı,sonuçta oğlu Ziya Toprak bilgisi ve dürüstlüğü ile vatandaşın lpg sorunlarını çözüyorsa ne mutlu..
Merhaba ,Auris 1.33 arıcıma dün Dün Kit MTM Lpg takdırdım .. Kit Mtm hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız?
MerhabaKütahya Merve Otogaz da 7500 Liraya taktırdım .İşçilikten çok memnun kaldım.Kit hakkında çok bilgim olmadığı için danışmak istedim.
Bende bugün benzin fiyatlarının arşa çıkması ve sonu olmadığı için aracıma BRC Comfort marka LPG sistemi taktırdım.İnşallah ona da zırt pırt zam gelmez de 1 yıl içerisinde fiyatını amorti eder.Bugün itibarı ile LPG %40-44 kar ediliyor
Hayırlı osun İsmail Bey. LPG taktırmak konusunda en doğru kararı vermişsiniz. Eğer AFR ayarı yapılmadı ise iyi bir AFR ayarı da yaptırın. LPG montajını ne kadara yaptırdınız acaba?
Çok çok iyi bir fiyata montaj yaptırmışsınız. LPG ile benzin arasındaki makas bu şekilde devam ederse, 9-10 bin km'de parasını çıkartır. İyi günlerde kullanın. Selamlar.
Teşekkür ederim Hüseyin Bey. AFR ayarı filan hepsi yapıldı.Simit Tank 6400Silindir Tank 6000 Ben Simit tank taktırdım. Stepneden dolayı çok kararsızdım ama lastik tamir spreyi alıcam artık
Hayırlı olsun güzel fiyata çıkmış,nerede kime taktırdınız.
Kesinlikle çok iyi fiyat.Pazartesi sandero stepway 0.9 tce aracıma Quattro Garage'da Atiker Grand OBD taktırdım. Hem arayüze erişim kolaylığı, hem yedek parça uygunluğu, hem de obd düzeltmesi nedeniyle daha önce de memnun olduğum bu kitte karar kıldım. BRC'nin arayüzüne erişmek için lisans gerekiyor. O nedenle kendimiz ayar yapamıyoruz. Demin de @Ediz Delihasanlar (43588) sağolsun güzel bir yol ayarı yaptık. OBD düzeltmeyi açtık.