0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, LPG'ye gelen son zamlardan sonra 10 gündür benzin kullanıyorum. Lpg'yi kapattım. Sanırım bu fiyatlama ile uzun bir süre benzin kullanacağım gibi duruyor. LPG'nin sigortasını çıkarmalı mıyım? Sigortayı çıkarıp çıkarmamanın, artı veya eksi yönleri var mıdır? Teşekkürler.
LPG sigortasını söktükten sonra,yakıt haritasını sıfırlar daha iyi olur.
Ümit Bey, LPG'nin ayarları bozulmaz değil mi?
Niye söküyonuz sigortayı? Butondan kapatın?
Peki nerede bu lpg nin sigortasi? Nasil sökecegiz ,lpgciye mi gidelim,kendimiz sokebilir miyiz?
Akünün artı kutbundan elektrik alınır ve araya sigorta koyulur sigortanın kapağı var açın direk çekin başka yapacağınız birşey yok.
Yeni konu acmak istemedim. Aracim(2019 vision) lpgli fakat henuz ruhsata islenmedi, muayeneye 1 yil var. Lpg kullanmiyorum artik. Sizce muayeneye kadar sistemi sökmeli miyim. Sistemi sokmenin dezavantaji olur mu? Bu petrol gaz fiyatlari ilerde makasi acarsa pisman olur muyum sokturdugume. Aracimin yakiti 8.8 lt civari yol bilgisayarinda, su mevsimde. Acikcasi yakitindan oldukca memnunum. Lpgye hic donesim yok. Kararsiz kaldim. Degerli fikirlere acigim.
Not a valid %s URLSistemi söktürmenin dezavantajı benzin fiyatları 15 tl ye vurduğunda ortaya çıkar, pişmanlığınız olur. Dursun üstünde ne zararı var?
Zaten en buyuk korkum o. Ustunde durmasinin bir zarari yok da kullanmadigim mali, sokup nakite cevirmek aslinda amacim ama dediginiz gibi olursa zarar ederim.