0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba son durum nedir memnunmusunuz, ben antakyadayım burada bir iki yerle görüştüm ama gözüm pek tutmadı adanaya gelmeyi düşünüyorum bir gün gelir taktırırım tavsiye ederseniz görüşeyim adamla
Benim için beleni çıktıktan sonra iskenderun adana farketmez o yüzden iskenderunda macera aramaya gerek yok adana daha iyi, lovato veya atiker düşünüyordum, burdaki atiker bayileri atiker takmak istemiyor o yüzden lovatoya karar verdim, ayaz lpg yi arayıp bir haftasonu randevu alıp gidip dolaşıp geleyim diyorum, taktıran arkadaş memnunsa umarım ben de memnun kalırım
Mehmet bey beleni çıktıktan sonra daha 150 km var,İskenderun'da macera aramazsınız Vahit Usta'nın kendisi eski motor ustasıdır LPG sisteminin ilk çıktığından beri servisliğini almıştır atikerin yetkili servisidir, dilerseniz diğer markalarıda takmaktadır,ama Atiker grand veya Gold ikiside Toyota için çok verimli kitlerdir,aynı zamanda vvt-i ve valfmatik yazılımında aktif edilebilmektedir,bir kitin elverişli olması kadar bakım maliyetleri de makul seviyelerde olmalıdır aynı zamanda yedek parçasının yaygın olarak bulunması en önemli diğer faktör dür,kendi aracım 2.0 lt Corona ve benim araçta atikerin üretimi AKL sıralı sistem var benim aracı çok rahat bir şekilde idare ediyor ve yakıt sarfiyatı çok iyi durumda 1.6 gibi yakıyor LPG işinde kitin markasından çok daha önemli olan usta tecrübesi dir,iyi bir usta en kötü kiti dahi çok iyi bir şekilde çalıştırır,ayriyeten Atiker ülkemin ürünü her şekilde imkan varsa yerli malını tercih ederim,tabi karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun İNŞAALLAH
Bende 1 yıl Reyhanlı'da kaldım 15 senedir devam eden dostluklarım var.Antakya benim için cok değerli kadim bir şehirdir.Hatay deyince aklıma pastel renklerde mercedesler gelir hep
Merhabalar;Adana da LPG Dönüşüm için Usta Arayan Arkadaşlara Duyurulur;2015 Model Sıfır Aldığımız Araca Ha Bugün Ha Yarın Yok Ustasıydı Bişey Olurmu Diye Bekle Bekle Derken 25.000 KM'de Yaptığımız Araştırmalar ve Siz Değerli Abilerimizinde Yönlendirmeleriyle AYAZ LPG Ziya Ustada Montajı Tamamladık, http://www.ayazlpg.comTüm Montaj Süresince Birebir Gözlemledim, Ustalık ve İşçilik HARİKA, Allah Razı Olsun Ustamızdan, Aracın Kaputunu Açtığımda Kit Nerde Ben Bile Farketmiyorum,Araçda Kullanımda Benzinden Farklı Bir Şey görmedim Hani Profesyonel Kullanıcıda Değilim Ama 25.000 Km'lik Bir Tecrübeden Farklı Bir Şey Hissetmedim.Gelişmeleri Yine YazarımTitiz Çalışma, İşinin Arkasında Olma ve Her Sorunuza Yanıt Verme = Ziya UstaKAZASIZ GÜNLER DİLERİM,ALLAHA EMANET OLUN.
Mehmet bey,Evet araç başında bekledim uzun sürüyor 14:00 de başlayan montaj test v.s derken 18:00 gördük.Tüm Montajı Ustanın Bizzat kendisi YapıyorMarka Olarak Belirttiğiniz Gibi Lavato ODB2 Ek Bilgiler2 Haftalık bir sürede henüz bir sorun görmedimTest Ettim Toyota Corolla Advance Otomatik : Montaj Sonrası Doldurdum 104 TL ye doldu Simit Tam 300 KM yol yaptı şehir işi işe gidip gelirken kullanıyorumSyg