0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onur Bey Polatotogaz da yol ayarı yaptılar mı peki
Arkadaşlar 2017 model VERSO aracıma lpg taktırmak istiyorum.Çok fazla masraf yapmak istemediğimden atiker gold veya grand serilerini düşünüyorum.Sizce aracın ağırlığından dolayı sorun yaşama olasılığım varmı,zira 7 sene önce yine versoya taktırdığım atiker kitte ani hızlanmalarda tekleme gibi sorunlar yaşamıştım.Sorunları gideremeyince usta Zavolli kit ile değiştirdi ve o zamandan beri hiç sorun yaşamadım.Hatta gayet tasarruflu bir kit olduğunu düşünüyorum.Atikerin güncel versiyonlarında bahsettiğim sorunları yaşarmıyım sizce.Ayrıca Gebze de oturuyorum.İstanbul veya Kocaelide iyi usta öneriniz varmı Atiker olarak.
Ankara da atiker taktırabileceğim tecrübeli usta var mı?
hayır bilgisayara bağlayıp o rolantideyken standart bir ayar yaptılar içinden çıkılmayacak birşey olursa yol ayarı yapılıyor ama bugüne kadar pek karşılaşmadık demişlerdi sanırım. şu an için bende memnunum 22bindi taktırdığımda şu an 33 bin. uzun yolda 32 lt ile 400 km yapıyor şehir içi kullanımlarda 32 lt ile 290-305 km civarı yol yapıyorum ( zonguldakta kullanıyorum aracı çok fazla rampa var ve gideceğim yer max 15 dk oluyor genelde 5 dakikalık kısa mesafelerle bitiriyorum depoyu ) yakıtım fazla mı az mı bende karar veremiyorum açıkçası 2014 1.6 manuel advance
BU VERİLERE BENZİNİ DAHİL EDİYORMUSUNUZ.
2006 otomatik aracıma lpg taktırmak istiyorum...su an benzinde bir depo benzin ile 265 tl/500 km yol yapıyorum sehir içi..ortalama 0,55 krş yapıyor...otomatik lpg li kullanan var mı? sehir içi ne yakıyor? hangi marka lpg önerirsiniz
Merhabalar Oytun Bey bende 2018 model corollama Brc lpg kiti taktiracagim ancak Adanada güvenilir lpg ustasi bulmak cok zor.Siz lpg taktirdınız mı? bir sorun yaşadınız mı? usta olarak kimi tavsiye edersiniz.