0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adanada lpg ile ilgili iyi yorum bulmak zor Adanalı hemsehrilerimin bu sayfaya yorum yapmaları bayi-usta ve kit tavsiyeleri ileride lpg takdiracak olanlara hem yol gösterecek hemde kaliteli ustalarini ön plana cikmasi acisindan önemli... Mesaj Birleştirildi: Temmuz 15, 2018, 15:26:41Lovato obd 2sistemin brcden farkları ve corolla ile uyumu hakkinda bilgisi olan arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum.
Bugün araştırmalarım ve Candan Mühendisliğin tavsiyesi üzerine Ayaz Lpg Ziya Ustadan Lovato C- obd2 kit taktırmak üzere Cumartesi gününe randevu aldım Allah utandırmasın tüm aşamaları buradan resimleriyle paylaşacağım.
Mustafa Bey ben de dortyolda ikamet ediyorum. Bayadir lpg konusunda arastirma yapiyorum. Yakin çevredeki ustalardan Ayaz Lpg benim de aklimdaydi. Takildiktan sonra montaj ve uyum hakkimda ilk izlenimlerinizi merakl bekliyorum.
Evet Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucunda 21/07/2018 tarihinde Ayaz lpg Ziya Toprak Ustamızın yanına randevu saatinde gittik montaj 9:30 da başladı. Hafta sonu fazla yoğunluk olmamasından montajımız rahat bir ortamda bizzat Ziya Ustam tarafından özenilerek yapılmıştır.Saat 14:00 sularında montajımız bitmiş yol testine çıkmıştık .Allah şükürler olsun şimdilik aracımın performansından yana bir sıkıntım yok.Benzine çok çok yakın bir performansı var.Montaj kalitesi efsane bagaj havuzum bile kesilip tekrar eklenerek orjinal bir şekilde yerine takıldı.Aracımla hafta sonu Antakya ya geziye giderek ilk depo lpgyi bitirdim klima açık 4 yetişkin ve gezme modunda gördüğümüz yerlerde durarak 30 lt lpg ile 350 km yol gittik.(Belen rampası ve Harbiyede çok sıkışık bir trafikte ilerlemek zorunda kaldık ve Antakya şehir içinde dolaştık düz yolda bu km daha da artar diye düşüyorum.)Şimdilik çok memnunum Ziya Ustaya ve diğer abilerime ilgilerinden işlerini özenerek yapmalarından dolayı teşekkür ederim.Tüm forumdaşlarıma Ayaz lpg Ziya Toprak Ustayı tavsiye ederim.Saygılar.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 23, 2018, 12:25:27Montajımıza ait videolar...//www.youtube.com/watch?v=ULEJfhJCrbE//www.youtube.com/watch?v=w34Vs4taMX8
Teşekkür ederim Hocam Allah Razı olsun 2700 e yaptırdım.Aracımın muaynesi olduğu için ben muayene zamanına kadar bekleyeceğim.Montaj sonrası fatura ve garanti belgesini veriyorlar sadece proje kalıyor onuda muayenesi gelince gidip ustadan alıcağım.Bu şekilde biliyorum eksiğim olabilir ilk defa lpg taktırıyorum.
Merhaba son durum nedir memnunmusunuz, ben antakyadayım burada bir iki yerle görüştüm ama gözüm pek tutmadı adanaya gelmeyi düşünüyorum bir gün gelir taktırırım tavsiye ederseniz görüşeyim adamla