0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi ön ve arka balataları TRW aldım arka balatalar dediğin gibi kemik gibi olmuştu yağ meselesine gelince frenci değiştirmeye gerek yok sen böyle bir bak dedi , şimdi frenler iyi fakat ön disklerin çeşitli yerlerinde derin çizikler meydana geliyor
araç kaç modeldi hidrolik kaç yıllıktı bilginiz varmı birde ne gibi fark hissettiniz ?
Deniz bey siz en iyisi ustanızı değiştirin aracınızı Atilla bey'e götürün, giderken yanınıza aracınız ile ilgili TRW marka her parçayı almayı unutmayın, bütün sorunlarınız sona ersin.
Ufukcuğum hiç üşenmeden tamirini yaparım canım. 2002 min eksantrik zincirini değiştirdim ama rav ın triger kayışını değiştirmeye üşeniyorum. onuda sana getiririm değiştirirsin.
Biliyorum Atilla bey yaparsınız, umarım 2002'nin zincirini de TRW marka kullanmışsınızdır. Üşengeçliği size hiç yakıştıramadım sizin gibi girişken araştırmacı bir otomobil duayeni bir triger değişimini bu kadar gözünde büyütmemeli, daha önce de söylemiştim ne zaman dilerseniz buyurun triger seti değiştirmek bizim deneyimimiz için hava filtresi değişiminden farksız bir iş.
Ufuk bey sizin tavsiyeniz nedir bu balata konusunda birdahaki sefere onu alıp deneyelim , birde sizce ne gibi olumsuz yönleri var TRW nin bunu da belirtirseniz bilgi sahibi olmuş oluruz diye düşünüyorum .
Metal çerçeve ile disk yüzeyi arasındaki mesafe 2mm veya fazlası ise değiştirilmesi gerekmektedir.