0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iki defa üst üste okudum yinede AFyon diye okudum
Sen yazmasan ben hala afyon nedir diye düşünüyor olacaktımhatta afyonu ilk bulan çinlilerdi diye oradan bir bağlantı kurmaya çalışıyordum
özellikle yumuşak hamurlu, frenlemesi kuvvetli bir balata arıyorum. erken bitmesi sorun değil...
TRW çok iyidir. FEREDO gençliğimde amerikan arabalarında kullandığım kaliteli bir markaydı, şimdisini bilmiyorum.
teşekkürler. seramik balata hakkında neler söyleyeceksiniz. seramik olanı mı tercih etmek gerekir yoksa klasik balata mı ?
Arkadaşlar birşeyi merak ettim, ortalama balata ömürleri kaç km oluyor? Ön balatalar mı yoksa arkalar mı daha önce bitiyor? 2011 Aurislerde hangi marka balata kullanılıyor?
Bosch yazıyo abi.
istanbulda birçok taksici kolay kolay bitmiyor diye ferbe balata kullanıyor, bende kullandım devamında yeterince test etme durumum olmadı ama çok sert balataydı ses yapıyor artı olarak disklerin anasını ağlatıyor... atilla abinin dediği gibi TRW çok iyi... şuan bitmek üzere yenisini alıp takacağım...
Abi orjinalinde bosch kullanılıyor. 2 çeşit dediği dizelle benzinlinin farklı o yüzdendir tahminim.
Orjinal balata Bosch değil sadece üzerindeki pad Bosch marka herkes bunu karıştırıyor, orjinal balata Akebono üretimi Akebono kodu AK NS341H, bilginize.
Ufuk hocam serviste ön ve arka balatalar işçilikle birlikte ne kadar?
çok ötme yapıyor diye acilen alıp takmak durumunda kaldım, TRW de auris balata üretimi yokmuymuş yada durdurmuşmuş gibi birşeyler duydum... dediğin gibi bosch fredo aldım, ön takım:75 arka takım:50