0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar benım aracım şuan 120binde bundan 7-8 bin km önce ön sağ tekerden gelen ses üzerine tanıdık bir servise gittim(orjinal parça kullanılan bir yer) orda o sesi çözene kadar yok diskten geliyo yok balatadan geliyo yok teker yamuk derken 250 lirayı benden bi şekilde aldılar ki asıl sorun aks folya bilyasıymış(50 lira gibi bişeydi sanırım). Diskler eğri diye torna yaptılar hala orjinal diskler üzerinde. benim demek istediğim bu disklerde sıkıntı olur mu şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım çok şükür siz ne dersiniz?
Ben 4 senedir Toyota'da yedek parçacılık yapıyorum daha orijinal parça üzerinde made in china ibaresi görmedim. Tamam bütün parçaları Japon malı değil, Alman yapımı olanlar var, Belçika yapımı olan var, Hollanda yapımı olan var. Ama daha bi parçasında çin malı görmedim.
Bende ankaradan yetkili servisten aaldıgım yag filtresinde cin yazıyor.Ama selçuk ergün o mesajı 2008 de yazmış.3 senede çinliler girmiş olabilirler.
Ben de bugün REis ten yağ filtresi aldım made in china yazıyordu resmini de çektim.
yahu benim frenlerdede vuruntu var, balataları değiştirdiler geçmedişimdide disklerden diyorlar, acaba benimkide o bilyadan olabilirmi
sat,,,,,,,sat,,,,,sat oni.
aracını değiştirme vaktin gelmiş sat kurtul Kemal abi
Herkesin bayila bayila kullandigi ve 2000 lira üstünde para bayilan Ayfon'da Cin üretimi. Cok farkli kalitelerde üretim yapabiliyorlar. Siz paradan haber verin.
5 dakika ciplak elle tamirat yapmanin normalde 1 yilda normalde cevreden (Almanya) aldiginiz zehir miktarina esit dediler. Bunlari da görünce almiyorum.
iki defa üst üste okudum yinede AFyon diye okudum Hadi ya o kadar mı zehirliymiş
Aklin hinzirlikta.
"Made in Germany" mallari almaniz lazim diye beyin yikama oldugunu da göz ardi etmemek gerekiyor. Satildigina göre bir sekilde onay almis olmasi lazim. Ama durup dururken de bu cekic zehirli demezlerdi diye düsünüyorum.