0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hangi servis acaba?corolla ön balataya 200 arkaya 150tl çekti bana sonkar
hangi servis acaba?corolla ön balataya 200 arkaya 150tl çekti bana sonkar.........ben avensis değiştirdim,yine sonkar
arkadaşlar oğlumun 98 rav4 ü için pendik dumankayadan yağ filtresi, hava filtresi buji aldım 115tl, bugün aldığım kendi 98 rav4 üme de sonkardan aynı parçaları aldım 115 tl. demek istediğim servis olayı değişik bir sistem hiçbir yerde fiat farkı olamaz aksi halde servisi elinden alırlar. araştırmadan firmaları suçlamamak lazım. ayrıca ben Sonkardan çok memnunum.
atilla bey ben sonkardan memnunum sadece fiyat konusunda arkadasa bilgi vermek istedim..
2006 verso comfort aracımın balataları bosch marka ıle 55 binde değişmiş,arac suan 71 binde ve arac giderken ses yapıyor.servis disklerin değişimi gerek dedi,aldıgım kişi ise abi değiştirme tornalat dedi.acaba sizin öneriniz nedir,daha once tornaya gırmemıs dıskler,birde dısklerı tornalatmakla ses kesılırmı yoksa balatalarda omrunu doldurmusmudur?
bugun yedpa dan ön balata ve diskler için fiyat aldım trw balata 75 tl takım disk 130 tl takım alj ise 225 balata ya 475 tl disklere 50 tlde işçilik istedi.şuanda ki balatalar bosch yine bosch mu taktırmalıyım yoksa trw de olurmu