0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
devir ekonomi devri olsaydı Prius'larda vergi indirimi olur ve peynir ekmek gibi satılırlardı [/quote]Pis dizeller dururken öyle masum bi arabayı neylesin millet. Araba dediğin şöyle leş gibi duman çıkarmalı, bizi zehirlemeli.
arkadaşlar lütfen ama lütfen şu lpg lafı etmeyin 1600 cc araba zaten,lpg taktıracak kadar durumlar kötü ise binmeyin derim her an her yerde her anlamda kayıptır lpg ve köylü işidir[/quote]sen nerden geldin arkadaşım köylü möylü işi diye konuşuyorsun sen kimsinki binmeyin felan diyorsun arabaya sana mı soracaz hangi yakıtı kullanacağımızı kullandığın kelimelere dikkat et
Aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum ama çok kararsızım.Yorumlarınızı bekliyorum[/quote]corolla'mı yaklaşık 1 yıldır lpg'li kullanıyorum. 35.000 km yaptım. aracı aldığım 2.ci günü takdırdım lpg kitini. hemen takdırmamın nedeni daha öncede 4 yıl lpg'li araç kullanmamdı.aracımda tek nokta injeksiyonlu sistem var. ae101 kasalara bu sistem sorunsuz bir şekilde çalışıyor. araçta performans kaybı minumum düzeyde. şehiriçi 9lt/100km, şehirdışı 7.5lt/100km yakıyor. eğer çok km yapıyorsanız şiddetle tavsiye ederim. hiç bir sorun yaşamazsınız. SADECE ÖNEMLİ OLAN İYİ BİR USTA !