0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar benimde 1,3 terra yarisim var bende çok kilometre yapıyorum araçla lpg attırmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
benim 2008 model corollam var prins marka lpg taktırdım hiç bir sorun yok araba sanki lpg de değil de benzinde gidiyornuş hissi veriyor hiç lpg de gittiğinizi anlamıyorsunuz lpg montajında lpg markası kadar işçilikte çok önemli ankara da sistem mühendislik dönüşüm sistemlari ne taktırdım şu an da arabanın kaputunu açıp baksanız lpg takılı olduğunu anlamanız pek mümkün değil arabanın orjinali gibi duruyo ankarada ikamet eden arkadaşlara tavsiyem sistem mühendislik de lpg montajlarını yaptırmaları çok memnun olacaksınız...
merhabalar arkadaşlar benim 1,4 2002 model corallam var. performans kaybı oluyor mu? ve hangi markayı önerirsiniz. 1,4 toyotası olan pek kimse görmedim lpg taktıranlar arasında. taktıran varsa tecrübelerini öğrenmek isterim.
özellikle sabah ilk çalışmada araç direk lpg de çalışıyorsa direk intihar demek oluyor ben motoru biraz ısıtıp lpg ye geçiriyorum. (gerçi %100 çelik olan bir motor dayanır ama subaplar korkutuyor)
lpg kesinlikle benzinli bir aracın olmazsa olmazlarından diye düşünüyorum. çünkü benzin ile lpg arasındaki fiyat farkı uçurumm. sıralı sistemler de performansı sadece ve sadece yokuş çıkarken benzine göre % 10-15 etkiliyor. eğer ki arac az kullanılıyorsa düşünülür ancak devamlı kullanılıyorsa taktırın derim.