0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eğer gerçekten benzin fiyatlarından cok asırı etkileniyorsanız taktırın bana yok italyan yok iyidir falan filan dediler 1300 ytl ye taktırdım 4 ay oldu motorun sesi değişti garip tıkırtılar geliyor zaten bagajın yarısı gitti ayrıca tek bendemi bilemem ama şehir içinde 9 lıtre benzın yakan araba 13 lıtre lpg sehır dısında 7 lıtre yakan araba sımdı 10 lıtre yakıyor
benim 2008 model corollam var prins marka lpg taktırdım hiç bir sorun yok araba sanki lpg de değil de benzinde gidiyornuş hissi veriyor hiç lpg de gittiğinizi anlamıyorsunuz lpg montajında lpg markası kadar işçilikte çok önemli ankara da sistem mühendislik dönüşüm sistemlari ne taktırdım şu an da arabanın kaputunu açıp baksanız lpg takılı olduğunu anlamanız pek mümkün değil arabanın orjinali gibi duruyo ankarada ikamet eden arkadaşlara tavsiyem sistem mühendislik de lpg montajlarını yaptırmaları çok memnun olacaksınız...
arkadaşlar 97 toyota corallaya sıralı sistem lpg taktırmayı düşünüyorum taktıranlar varsa düşüncelerini almak isterim.
ya ben anlamıyorum herkesin arabası sudan ucuz yakıyor ben arabayı normal devirlerde (3000-3500) kullandığım zaman yakıt coğuyor 140 bin civarına çıkıyor..vitesleri 2000-2500 de atınca en ekonomik 120 bin yakıyo..siz ne yaptırıyosunuz arabanıza anlamadım ?gazını falanmı kıstırdınız ?
2005 corolla 1.6 sol otomatik hb aracıma brc taktırdım;0,320 kurustan 0,15 kurusa indim.inanılmaz..26 litre lpg ile 290 km yol aldım;26 litre *1.49=38 ytl ye aracı doldurdum buda ,133 kurus sehiriçi yaparki benim için rüya gibi birşey;mocan otomotiv var ivedikte şçilik de cok iyi takıldıgı belli degil kaputu acınca;ancak tek sorunum yedek lastik.ben simit tipi taktırdım ve lastik acıkta kaldı.onerisi olan varsa bilgilendirsin lütfen..
Lpg gercekten guzel ama iste bazi insanlarin kaliplasmis dusuncelerinden dolayi pekde yaygin sayilmaz bence arabana lpg takdir yeni araba alicaksan da bana gore dizel derim artik Turkiyede herseye zam gelio yok benzine yok ona yok bunaa en iyisi ekonomik ve performansli olandir.Sen gene iiiice arastir...