0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet abi,köprü doğru, ki zaten diğerleri yanıp sönüyor v.b. ama motor ışığı sabit yanıyor, faydası olursa video çekip ekleyebilirim.Cihaza bağlanınca arıza kodu v.b. vermiyor. Neden fren ile silemiyoruz? Tüm kodlar fren pedalı ile silinmiyor o zaman öyle mi?Teşekkürler abi
Sadece kısa kod ile gözüken arızalar silinir.Zaten mantık olarakta 00 ile 09 arasını kodlayamıyor.Sonu 0 ile bitenleri kodlayamıyor.Geriye zaten verebilecegi 80 adet kod kalıyor.Ama bizim arabalardaki arıza kodu adedi belki 1000 lerdedir.O nedenle sizi yolda bırakacak arızalar bu sistemde gözükür ve silinebilir.
Sen arıza kodu vermiyor ve fren ile silinmiyorsa yolda bırakacak bir durum değildir diyorsan öyledir abi, ben de önemsemiyorum ve ilk fırsatta sildiriyorum o zamanbelkide LPG den dolayıdır ne dersin?Şu mübarek günde içime su serptin teşekkür ederim, ALLAH razı olsun
Dijital klima 21 uyarısı verdi ne yapmalıyım??
94 corona da E1 TE1 uçlarını kısa devre yaptırarak arıza tesbiti yapmaya çalıştım fakat motor lambası aralıksız yanıp sönüyor bu arıza olmadığı anlamına mı gelir?
teşekkürler ederim
Niçin güldügünüze anlam veremedim.
merhaba ahmet bey acaba yeni auriste kullandınızmı diagnostiki?
kullanım klavuzunda kişiselleştirme özelliklerini siz değiştirebildinizmi? mesela şerit değişim sinyalini 3-5-7 kez olacak şekilde ayarlanabiliyor olması. serviste yapamadılar.ayrıca abi ne gibi özellikleri aktifleştirip devre dışı bırakabiliyorsun? bilgi verebilirmisin?
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. aracım ara sıra hava yastıgı lambası yakıyor kendilginden sönüyor. 52 43 hata kodlarını veriyor bilgisi olan varmı bu kodlar ne anlama geliyor.