0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sefer seni geçeceğim 1 puanla da olsa. Bu arada başarılar.
Geçersin sen manuelcisin ben otomatikçi Sağol sanada başarılar
Otomatik vitesi sadece euro truckta kullanırım. Tabelalara yol çizgilerine de dikkat et bu arada.
bu yeni sitemde puan olayı yok arkadaşlar, sadece geçti ya da kaldı kararı çıkıyor.
Aynen onlarıda eklemek lazım yukarıya. yahu pejo 207 nin ayna ayar düğmesi nerede? Hocanın şeyiyle aynı kullanıyordum ama birileri bozmuşsa
Hadi be simdi arkadas uzulecek abi Yazili sinavda onu 1 puanla gecmistim
Sinavi olduk sonuclari pazartesi soyleyecekler
nasıldı kullanışın
Hadi bakalım umarım iyi geçmiştir.Anlat detayları. Park ettirme falan yaptırdılar mı?
hataları 2 kısma ayırdılar. 1. kısımdaki hatalardan 1 tane bile yapılınca kalıyor aday, 2. kısımdakilerden 1 hata payı var sadece. Hatta bize söylenen, ilk kısımdaki hatalardan birini yaparsa aday, sınavı sonlandırın anında diyorlar.
Ben direksiyon sınavlarında görev alıyorum... Şahsen aracı bir kere stop ettirdi diye kimseyi bırakmam... Araca hakimse, güvenlik kurallarına uyuyorsa, trafik kurallarına dikkat ediyorsa geri geri park edip etmemesi çok da önemli değil... Burada bir ayrıntı var... Geri geri park etmeyi hiç yapamayanlar var, ıkına ıkına onlarca kere git gel yaparak yapanlar var... Hiç yapamayanların maalesef şansı yok tabii...
İlke geçmiş olsun . Umarım güzel derece ile geçmişsinizdir .
Sağol abi Bilmiyorum pazartesi söylüyecekler Ya bu arada video düzenleme programı vs varmı video editleyip ekleyeceğim
İlke face te gördüm ama maalesef bildiğim bir program yok . Daha doğrusu aklıma gelmiyor .