0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen kardeşim tehlikeli hareketleri yollarda değil pistlerde yapmak lazım . Ehliyeti sonuna kadar hak ettiğini de böylece kanıtlamış oldun . Kazasız belasız keyifli yolculuklar .
Çok şükür bi Harun Taştan değiliz abi.
darısı başıma
Onun sonu pek iyi değil inşallah kimseye zararı olmaz .
Darısı başına hacı İnşallah abi
alıcaz da beklemek sıkıyor yaşımımı büyüttürsem acaba
Bekir 7 aylıkmısın bu ne acele .
abi ne biliyim araba kullanıyoruzda buralar sakinde ehliyet oldu mu sorun değil de ehliyetsizlik koyuyor be abi
Eskisi gibi kolay olmuyor artık o işler. Ne yazıkki kulaktan dolma bilgilerle hala istemeyle olduğunu düşünüyoruz. Başvuruda bulunmak için eğer reşit değilseniz aileniz davayı açıyor ve öncelikle kemik yaşı ölçümünüzün yapılması gerekiyor. Eğer gerekli ise bu ölçümün sonuçlarına göre gerekli düzeltme yapılıyor. O nedenle sabır sabır sabır diyorum.
hahah ilke ne adamsın yaa ertan abi işin esprisi işte bekliyeceğiz o zamanda gelir inşallah
Bende ehliyet aliyorum ya o sana iste tam koyuyordur
Bu fena koyar İlke . Sana da senden önce alan arkadaşlarında olmuştur . Bana da oldu herkese de olmuştur .
Öncelikle ehliyetsiz kullanmanı tavsiye etmem . Ama inkar etme ehliyetsiz kullanmakta ayrı bir duygu .
kullanıyorum dediğim illaki ailem yanımda olur semt içinde tek kullanıyorum genelde akşam vakitleri almaya çalışıyorum
Trafik kurallarında yanınızda aileniz varken yada akşam vakitleri ehliyetsiz kullanabilirsiniz gibi bir ibare yok bildiğim kadarıyla. Bilmem anlatabildim mi?