0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kullanıyorum dediğim illaki ailem yanımda olur semt içinde tek kullanıyorum genelde akşam vakitleri almaya çalışıyorum
Trafik kurallarında yanınızda aileniz varken yada akşam vakitleri ehliyetsiz kullanabilirsiniz gibi bir ibare yok bildiğim kadarıyla. Bilmem anlatabildim mi?
zaten ailem müsait yerlerde vermek istiyorda ben genellikle almak istemiyorum çünkü kimsenin canıyla oynamak istemem
Abi doğru söylüyorsun ama ben belli bir yaştan sonra kalabalık olmayan yollarda ehliyet almadan da aracın verilmesi taraftarıyım . İnanın bu şekilde çok daha iyi bir sürücü olur . Ben ilk araç kullandığımda daha liseye yeni başlamıştım ve ehliyeti alana kadar babam bana her şeyi öğretti . İlk araç dediğimde bahçede traktör sürdüm öyle direk trafiğe çıkmadım .
Bu tarz durumlar için trafikten ve yerleşim yerinden uzak alanlarda yada eğer imkan var ise sürücü kurslarının eğitim alanlarından yararlanmakta fayda var. Bunun dışındaki alanlarda her neresi olursa olsun hem sürücü aday adayı için hemde bu duruma izin veren araç sahibi için çok acı sonuçlar ortaya çıkabilir. Hiçbir imkan yok ise artık birçok ehliyet kursu özel ders hizmeti sunuyor. Ehliyeti aldıktan sonra belirli bir süreye yayarak gerekli pratik için çalışmalar yapılabilir.
O adama ne oldu en son yakalandı vb diyorlardı.
darısı başıma
Onun sonu pek iyi değil inşallah kimseye zararı olmaz .
Öncelikle ehliyetsiz kullanmanı tavsiye etmem . Ama inkar etme ehliyetsiz kullanmakta ayrı bir duygu .