0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilkee nasıl gidiyor kesme biçme işleri
geceye kadar görürüz inşallah
Aslında bu videoyu ihbar saymak lazım. En son sınavımda listemdeki 14 kişiden 3 tanesi geçebildi malesef. 11 kişiyi araçtan indirmek zorunda kaldım çünkü çalışmamışlardı ve aşırı heyecanlandılar. Araç kontrolüde olmayınca yapacak bir şey kalmıyor malesef. Hele birisi hala gözümün önünde araçtakilerle bildiğimiz duaları okumuştuk. Sınavın böyle olması daha iyi oldu bence.
Oh maşallah Abi ihbar derken Hatalarım yazarsan sevinirim
Mesela araba sollamıyorsan ve mecburi olarak sol şeride geçmen gerekmiyorsa sol şeridi kullanmamak gibi.
Abi kaç kere kullandım yav
Ona dikkat etmedim ama birkaç defa olmuş, en uyuz olduğum 8. dk civarında sağa dönüyorsun bölünmüş yol ve yolun sağ şeridinde ters yöne park etmiş bir minibüs var.
Alırsın ya sıkıntı yapma kendıne.
Abi uyarı için teşekkür. Dikkatli olurum Abi burası Türkiye Videonun sonlarında doğru bir tane gri albeamı ne sol şeritte olduğu halde sellektör yakıyor bana Niye bende anlamadımda
Mesaj Birleştirildi: Kasım 23, 2013, 23:23:05Babam sınav hocasını tanıyormuş laaa Ama hiç konuşmuyor
Birçok sebebi olabilir bunun. Seni uyarmak için yada o an hızlanıyorsan onun için olabilir. Sollama yaparken korna veya selektör yapmakta fayda var. Böylece bizi farketmemiş ise olası şerit değiştirme durumunu önlemiş oluruz.
Olum sen var ya seen.
Evet o yönüde var ama İçindeki adam güle güle bana bakınca ben öyle düşünmedim abi
Bende üzerinde sürücü adayı yazan araç görünce ya hemen geçmeye çalışıyorum yada arayı iyice açıyorum. Sonuçta ne yapacağı belli olmuyor. Ondan gülmüş olabilir
Tebrik ederim. Bir canavar daha yollarda.
Tesekkur ederim abi Bana yol degil pist lazim