0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"Panoromik cam ile tavan arasında fitilleri parçalandı."-Şu cümleyi kanıtlayan resim vs. birşey koyunda bizde görelim nasıl parçalandığını?"-Park sensörü gerek ön arka (geri görüş kamerası işe yaramıyor )"-Geri görüş kamerası nasıl işe yaramaz kimse bu konuda size katılmaz."-Motor kasayı kaldırmıyor"-Avensisde de aynı motor kullanılıyor hemen hemen aynı ağırlığa sahip araçlar avensis kullananların şikayeti yok versoda da sorun olacağını hiç sanmıyorum."-LPG taktırmak için yer yok bagaja takılırsa Koltuklar açılmaz"Hiç bir marka lpg takılsın die yer yapmaz zaten adamlar aile aracı tasarlamış 7 koltuk koymuş stepne yerine lastik tamir kiti koymuş amaç sedan otomobile göre bile farklı yani."-Yoldaki Bütün Darbeleri emiyor Amatsör sistemi cok zayıf"-Yoldaki bütün darbeleri emmesi demek amortisör sisteminin zayıf olduğu anlamına gelmez bu yumuşak ve konforlu sürüş sağlayabilmesi için adı üstünde aile otomobili pist otomobili değil 150km hızla keskin viraja girilsin mantığı ile üretilmiyor.Yani dediklerinize sadece yakıt konusunda katılabilirim başkada dediğiniz birşeye katılamıyorum
Valla ben kullanıcısı olarak yasadıklarımı ve gördüklerimi diyorum bu fiyata bu araç Vasat ötesi
Adam şikayetlerini yazmış ve bir daha uğramamış niye dil döküyorsunuz :-):-)
o kadar araçtırma sonuçunda,mpv sınıfında verso da karar kıldım.kötümü yaptım,acaba?