0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3.5 senedir kullandığım araç meğer nekadar sorunluymuş.arkadaşlar benim şikayet edeceğim tek konu motorun yokuşlardaki güçsüzlüğü.onun dışında bu sınıfta bu araç bir numara bence.göstergenin ortada olması çok işime yarıyor.kullanıp alışmadan kesinlikle fıkır sahibi olmayın derim.arka görüş kamerasına alıştıktan sonra inanın kamerasız bir araca binince sanki tamamen hislerle gidiyormuşsunuz gibi geliyor.evet katılıyorum aracın iç döşemeler,plastikler,elektronık aksamlar kullanıcıyı şımartmıyor fakat kalitesizlik konusuna kesinlikle katılmıyorum.fonksiyonellik konusuna gelince aracımı almadan önce gerek reno olsun gerek ford olsun gidip bizzat inceledim.arkadaşlar aracım 4.40mt uzunluğunda ve 7 kişilik,arka koltuklar tek,tek ileri geri ayarlanabiliyor ve yatırıldığında bagaj seviyesinde düz bir zemin oluşuyor.bu özellikleri incelediğim araçlarda göremedim.hele grandscenic,birde 7 kişilik cmax tam bir komedi, devasa araçlar.yeni pikassoyu inceledim 3-4 ay önce, maalesef fonksiyonellik konusunda onunda çok yol katetmesi gerek.tabi onunda 7 kişilik versiyonu konusunda cmax ve scenic hakkında düşündüklerimden farklı birşey düşünmüyorum.pejo ,nun 5008 incelemedim fakat o da çok büyük ölçülere sahip gibi.birde pejo konusunda çekincelerim var.yani arkadaşlar açıkça benim kriterlerimde gayet başarılı bir araç.gerek şehir içi gerek şehir dışı kullanımda çok memnunum.memnuniytsizlik sadece motor konusunda birde ön yolcu koltuğuda düz zemine dahil olsaydı tadından yenmezdi.
selam ,verso 10 yıllık alman ya tüv kayıtlarında,her yaş gurubunda,en az arıza yapan araçlar içinde ilk onda.buna ne dersiniz.