Gönderen Konu: Yeni Verso 1.6 132 PS Sizlerdende cevap bekliyorum  (Okunma sayısı 12258 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Verso 1.6 132 PS Sizlerdende cevap bekliyorum
« Yanıtla #60 : Ağustos 14, 2014, 23:08:26 »
Sifir cvt 1,8 var vergiden dolayi 90-100 bin bandina dayanmis
2011 d4d Corolla

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ağustos 14, 2014, 23:08:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ağustos 15, 2014, 09:37:31 »
1.6 dizel otomatik bu aracın çaresidir satış açısından, yoksa 1.8 cvt almak için 110.000 vermeniz lazım oda bu araca çok
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B-
  • Model Yılı: '14
  • 3 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Ağustos 15, 2014, 22:13:14 »
1.6 litre sıfır MT Verso 66,500 TL. Dizel olacak veya biraz daha çekecek diye 100,000 veya 110,000 TL rakamlarını göze alıyorsanız aradaki farkı kapatmanız için bu arabayı sanırım 50,000 km üstü kullanmanız lazım. 50,000'e kadar başabaş, 50,0000'den sonra LPG daha mantıklı görünüyor.

Ev iş arası 10 km yolda gidip geliyorsanız dizel de pek az yakmayacaktır.

Çok çekecek, bastığında cayırtadıp patinaj çekecek  :D derseniz bence bu tür bir araba zaten temel kavramınıza aykırı, aileniz ile kullanmak için yapılmış bir araba, bence spor kullanmak için pek değil. Böyle bir isteğiniz varsa ve illa Toyota olacak derseniz GT86 deneyin :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 5600
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Eylül 17, 2014, 00:00:03 »
3.5 senedir kullandığım araç meğer nekadar sorunluymuş.arkadaşlar benim şikayet edeceğim tek konu motorun yokuşlardaki güçsüzlüğü.onun dışında bu sınıfta bu araç bir numara bence.göstergenin ortada olması çok işime yarıyor.kullanıp alışmadan kesinlikle fıkır sahibi olmayın derim.arka görüş kamerasına alıştıktan sonra inanın kamerasız bir araca binince sanki tamamen hislerle gidiyormuşsunuz gibi geliyor.evet katılıyorum aracın iç döşemeler,plastikler,elektronık aksamlar kullanıcıyı şımartmıyor fakat kalitesizlik konusuna kesinlikle katılmıyorum.fonksiyonellik konusuna gelince aracımı almadan önce gerek reno olsun gerek ford olsun gidip bizzat inceledim.arkadaşlar aracım 4.40mt uzunluğunda ve 7 kişilik,arka koltuklar tek,tek ileri geri ayarlanabiliyor ve yatırıldığında bagaj seviyesinde düz bir zemin oluşuyor.bu özellikleri incelediğim araçlarda göremedim.hele grandscenic,birde 7 kişilik cmax tam bir komedi, devasa araçlar.yeni pikassoyu inceledim 3-4 ay önce, maalesef fonksiyonellik konusunda onunda çok yol katetmesi gerek.tabi onunda 7 kişilik versiyonu konusunda cmax ve scenic hakkında düşündüklerimden farklı birşey düşünmüyorum.pejo ,nun 5008 incelemedim fakat o da çok büyük ölçülere sahip gibi.birde pejo konusunda çekincelerim var.yani arkadaşlar açıkça benim kriterlerimde gayet başarılı bir araç.gerek şehir içi gerek şehir dışı kullanımda çok memnunum.memnuniytsizlik sadece motor konusunda birde ön yolcu koltuğuda düz zemine dahil olsaydı tadından yenmezdi.
2017 platinyum Verso premium.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B-
  • Model Yılı: '14
  • 3 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Eylül 17, 2014, 09:23:06 »
3.5 senedir kullandığım araç meğer nekadar sorunluymuş.arkadaşlar benim şikayet edeceğim tek konu motorun yokuşlardaki güçsüzlüğü.onun dışında bu sınıfta bu araç bir numara bence.göstergenin ortada olması çok işime yarıyor.kullanıp alışmadan kesinlikle fıkır sahibi olmayın derim.arka görüş kamerasına alıştıktan sonra inanın kamerasız bir araca binince sanki tamamen hislerle gidiyormuşsunuz gibi geliyor.evet katılıyorum aracın iç döşemeler,plastikler,elektronık aksamlar kullanıcıyı şımartmıyor fakat kalitesizlik konusuna kesinlikle katılmıyorum.fonksiyonellik konusuna gelince aracımı almadan önce gerek reno olsun gerek ford olsun gidip bizzat inceledim.arkadaşlar aracım 4.40mt uzunluğunda ve 7 kişilik,arka koltuklar tek,tek ileri geri ayarlanabiliyor ve yatırıldığında bagaj seviyesinde düz bir zemin oluşuyor.bu özellikleri incelediğim araçlarda göremedim.hele grandscenic,birde 7 kişilik cmax tam bir komedi, devasa araçlar.yeni pikassoyu inceledim 3-4 ay önce, maalesef fonksiyonellik konusunda onunda çok yol katetmesi gerek.tabi onunda 7 kişilik versiyonu konusunda cmax ve scenic hakkında düşündüklerimden farklı birşey düşünmüyorum.pejo ,nun 5008 incelemedim fakat o da çok büyük ölçülere sahip gibi.birde pejo konusunda çekincelerim var.yani arkadaşlar açıkça benim kriterlerimde gayet başarılı bir araç.gerek şehir içi gerek şehir dışı kullanımda çok memnunum.memnuniytsizlik sadece motor konusunda birde ön yolcu koltuğuda düz zemine dahil olsaydı tadından yenmezdi.

Ben hala yorumlar içinde aracı kötüleyen kim onu aramaktayım  :D Sözü geçenler genelde yakıt konusu ki benzinli araç, normaldir, aynı siklette ortalama bir benzinliye göre az yaktığı bile söylenebilir. Bir diğer konu ise motorda biraz daha güç özlemi ki bu durum sadece Cruise Control'da yokuş yukarı kendini açık ediyor, o da normaldir, araç 1.6 ton, motor 132 hp. Kalan km göstergesi ise sadece diğer araç ve alışkanlıklarla ilgili.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Eylül 17, 2014, 09:38:20 »
bir çok kere söyledim bu aracın hakkı 1.8 benzinli motor yada 2.0 / 2.2 dizel dir, 1.6 motor benzinli bu araca yetmez, 1.6 yeni dizel motor güzel ama biraz sesli olduğu söylendi, bunun yanında dizel motorlar yokuşta vs iyi ama düz yolda bir yere kadar bir benzinli keyfi vermez,  bunun dışında 10 yıldır kullandığım bu araç için genel servis bakımları dışında harcamaya gerek olmadı, şimdiki yeni modellerde biraz sanki bendeki araca göre iç aksesuarlarda daha sert plastik kullanılması dışında önemli bir fark yok, 5008 - scenik - grand c4 gibi araçlar şimdi daha teknolojik vs olabilir ancak verso rahatlık, sağlamlık, sorunsuzluk açısından bence iyi bir yerde, aracım yıl olarak eskidi değiştirmek için kaç marka gezdim ama bir şey alamadım bir türlü
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Ocak 30, 2016, 21:10:42 »
selam ,verso 10 yıllık alman ya tüv kayıtlarında,her yaş gurubunda,en az arıza yapan araçlar içinde ilk onda.buna ne dersiniz.
Sırf bu yüzden almıştım desem yalan olmaz herhalde...
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.