0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sınıftaki en iyi araç olmamakla beraber kötü bir karar almadığınızı söyleyebilirim.
Peki en iyisi hangisiMesaj Birleştirildi: Temmuz 27, 2014, 16:10:25Hangisi daha iyi
versoya eleştiri yapacağım tek yer gösterge panelinin ortada olmasıdır onun dışında versoya bişey söyleyemem çok güzel araba bir de şimdi 1,6 dizel koydular tadından yenmeyecek satışları en az ikiye katlanır
En iyisi hangisidir bunu bulmaya çalışırsak sayfalar yetmez. Ama Fransız'ların ürettikleri MPV'lerin çok daha fonksiyonel olduğunu söyleyebilirim.Sürüş dinamiği olarak C-Max en iyisi sanırım.
fordun elinin en zayıf olduğu nokta yakıt zaten bundan tüm ford kullanıcıları şikayetçidir ama performansları da o oranda fazla
Sanırım yakıt tüketimi az olan tek Ford bizim Focus'tu.[emoji4] Şehiriçi 8.0-8.5 LT benzin tüketiyordu. Ki bu ekonomi odaklı sürüş ile değil. Ford çok yakar lafının Taunus'tan kalan bir şehir efsanesi olduğunu düşünüyorum.
yanlış düşünüyorsun bir kullanıcı 1,6 focusla 10 litre civarı yakıyosa bu değer 1,6 auriste 8 litre civarıdır. burda maksatım marka kıyaslamak değil tecrübem iki araçta olduğu içindir.
1,6 titanyum focus 10 litre yakıyor 100 km de yani bir litre benzinle 10 km gidiyor. bu teknolojik ortamda bu gerçekten fazla değil mi? kaç yıllık araba olan brodway de 10 litre yakıyor 100 km de brodway kaç model focus kaç model burdan değerlendir derim bir de
Ben arabayı gayet sakin kullanan bir insanım.1.9 dizel.kediyi 4 sene kullandım,depoyu doldurarak ölçüm uzun yolda 5.5 lt.yeni kasa dizel c maç,uzun yolda 6.5 lt buda yol bilgisayarının gösterdiği rakam,depodan ölçsem belki daha fazla çıkacak.tanıdık ta 90 lık cinnet var .uzun yolda 6.5lt yaktığını söylüyor.
çok bence o değerler eski dizel araçlarda var güncel dizellerin nerdeyse hepsi 5 lt altında yakıt tüketiyor
10 yıldır Corolla Verso kullanıyorum. Aracımı yenileyecek olsam tekrar hiç düşünmeden Verso alırım. Yıllık 10.000 km'yi geçmediğimiz için yine benzinli alırım. Hiçbir masraf ve sorun çıkarmadı bu sürede. Benim için en önemli kriter bu. Allah kısmet ederse en az 5 yıl daha kullanmayı düşünüyorum. Jantının şekli, sinyalin rengi, göstergenin pozisyonu benim için çok önemli değil. "Fiyakalı" araçlar servisten çıkmıyor. Bu arada Toyota'nın yeni benzinli motorlarını da bekliyorum. Verso'ya daha performanslı bir benzinli gelirse (1.6 lt) o zaman 5 yılı beklemem. Ancak bu motorlar için de en az 2 yıl beklemek gerekecek. Performans düşkünü değilseniz bir aile otomobili olarak oldukça tatminkar bir motor. Bu motor Lotus'un Elise modelinde de kullanılıyor. Bizim yeni Auris'de de 132 PS'lik bu motor var. Verso 200 kg daha ağır. Ama sorun çıkaracağını zannetmiyorum. Nitekim Auris'i (1300 kg) çok rahat götürüyor.