0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...kulak temizleme çöpleri ilede yavaş yavaş sensörü temizliyorum Kesinlikle yapılmaması gereken bir uygulamadır.
Sizin deneyip memnunkaldığınız önerebileceğiniz bir ürün varmı?
Mesut bey çok güzel bir Diyet önermiş, ilave olarak; Lastik basınçlarınızı önler 36 arkalar 32 olarak ayarlayın, lastikleriniz yumuşak hamurlu ise kesinlikle sorun olmayacaktır,Her 5.000km'de kaliteli bir kutu Injector Cleaner deponuza bocalayın.
Tekin bey, Kolonya olayindan sonra bu da bir bomba 36 yi 40'a kadar cikaramazmiyiz Kamyon mu ki bu arkalar farkli onler farkli olsun, eskiden olurdu bu durumlar araclar aerodinamisine gore ya da islevine gore ayarlanirdi. Simdilerde boyle bir durum soz konusu degildir, bu isin test verilerinde dahi lastik hava basinclari ayni tutulur ki şiddetle lastik havalarini ayni basincta tutmamizi soyluyorlar. Şahsen mantiken bende ayni sekilde dusunuyorum. Ayarsiz lastik basinclari yola tutunusunuzu, frenajda gerileme saga sola kacma gibi sorunlari dogurur tabi dogal olarak yakitida etkiler.Lastik hava basinclarini lastiginiz sogukken olcmeniz gerekir aksi taktirde verimli sonuc alamazsiniz.Bu arada ilerleyen donemlerde yasa duzenlemesinde, alacagimiz akaryakitlarda enjektor ve depo temiZleyici gibi urunler kullanilacagini biliyorum. İyi bir haber. Gerci su an bu yakitlar kullaniliyor Shelldeki Gtl ve Opetin Euro Dieseli gibi.
Tekin bey, Kolonya olayindan sonra bu da bir bomba 36 yi 40'a kadar cikaramazmiyiz Kamyon mu ki bu arkalar farkli onler farkli olsun, eskiden olurdu bu durumlar araclar aerodinamisine gore ya da islevine gore ayarlanirdi. Simdilerde boyle bir durum soz konusu degildir, bu isin test verilerinde dahi lastik hava basinclari ayni tutulur ki şiddetle lastik havalarini ayni basincta tutmamizi soyluyorlar. Şahsen mantiken bende ayni sekilde dusunuyorum.
Lastikler hepsi ya 32 yada yukunuz cok fazlaysa 34 olabilir hatta torpidoda yazar 160km/h surat ve sonrasi icin 36 yapin der.
Abi bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterir derler . Demek sağlamı da günde 2 kere olmasa da ara sıra yanlış gösterebiliyor .