0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dizel auris active skypack multimode 58.000 TL (Bayi indirimi ile)Golf 7 TDİ Bluemotion DSG 68.400 TLSizce hangisini almalı. Aradaki 10.000 Tl fark Golf almaya değermi?
Dsg de sorun yasayanlardan bir çıkarım yaptığımda hepsinin de arabanin sınırlarını zorlayan kişiler oldugunu soyleyebilirim. Arabayi asiri zorlamadan sakin kullanirsaniz Dsg muazzam keyifli olacaktir. Ama aurisin de sürüşü ve cam tavan olayina bayiliyorum, cok memnunum manuel arabamdan.
Amcam gayet sakin kullanirdi, 50.000 km yakinken cikan 25.000 TL sanziman masrafi tüm tabulari yikti gecti Auris 2 ve Golf 7 begendigim araclar, ekonomi olarak Auris derim, konforlu araclar her ikiside ama Golf bir adim onde.Golfun sunroofu mevcut yani aciliyor, Auris full cam tavan acilmiyor.Servise girdiginizde Auris daha uygun fiyata cikear.
Bu ara yeni aurisi o kadar çok gördüm ki anlatamam.. İlk önce auris değil i30 dur falan diyorum sonra araca yaklaşınca anlıyorum ki gerçekten dış hatları ve çizgileri ile hoş görünüyor.. Kırmızı cam tavanlı olanı on numara görüntü veriyor gerisini bilmem..
O zaman bu olay safece sakin veya sert kullanima bagli degil, şans faktörü de var. Konforda golfu aramiyorum.