0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu alman, japon, çin, uganda araçlarının birbirleri ile karşılaştırılmasını ne kadar tuhaf ve anlamsız bulsam da, hadi ben de saçma bir polemik yaratayım bari.Kediler fareler sadece toyotaya giriyorsa, bu, ülkede otomotiv ve kalite bilincinin yüksek olduğunu gösterir mi? Yani ülkemizin kedileri bile kaliteli arabadan anlıyor diyebilirmiyiz? Malum, bu hayvanlar kendileri için en güvenli yerde yuvalanır ya...;D
Açılan konular zınk diye kilitlenirse insanlar başka yerde yazarlar fikirlerini..
Alman araclari iyiyse siz gidin toyotalarinizi satin Alman araci alin... Biz toyota kullanmaya devam edecegiz. Ya arkadas araclafiniz kotuyse bu foruma yazarak amaciniz ne ? Bizim de araclarimizi satip ulkece alman araçlarına biemizi mi istiyorsunuz? Dert yanmaya gerek yok... gidin alman araci alin. Alman forumlarina takilin ... biz toyotalatimizla memnunuz....
ben hala toyotaya mazdaya hondaya sıcak bakıyorum. hiç yolda bırakacakları düşünmüyorum.
Levent bey , Sizi son yorumlarınız için tebrik ediyorum...Avrupa da toyota satış rakamları ve ikinci el satışlarına bakarsanız.. Sadece "toyota sağlam algısı " biz türklerde var; onlar diğer markaları seçiyor.. Burda paylaşımda patlayıp, Toyota'ya söz söyletmeyen arkadaşlar " benim aldığım, bindiğim araç kötü olamaz " yanılgısındalar...