0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel bir yazı olmuş...ama insan biryerde mecbur kalıyor bu aletlerle yakın durmaya...
bir fizikçi olarak söylüyorum ki, ayşegül hanım malesef ametist taşının reklamını yapıyor. eline ne kadar geçmiş bilemeyiz fakat yazıda fark ettiyseniz ilk önce sıradan birçok elektromanyetik dalganın zararlarından (haklı olunan kısımlar da var) bahsediyor. hemen ardından ametist taşının özelliklerinden, tekrar tekrar kullanılabilirliğinden bahsediyor. utanmasa "bayram öncesi tarihi fırsat, şimdi arayın, 2. ametist taşını biz hediye edelim, kargoyla kapınıza kadar yollayalım." türünde bir bağlama da çekebilirmiş. her yazılan yazının tamamına kanıp sizin bilinç altınızda "çare" olarak yerleştirilmek istenen nesneye/çözüme yönelmeyiniz.unutmayın ki, ışık da elektromanyetik bir dalgadır.
faydalı bir yazı olmuş. dikkat etmeye çalışıyorum bu tarz şeylere hatta takıntı oldu kullanılmayan ama prize takılı bişey görünce içim rahat olmuyor. ama malesef bazı şeylere müdahale edemiyorum. ametist i de bulursam çok pahalı birşey değilse alıcam denemeye değer olmadı biblo yerine kullanırım
Ametist süs eşyalarında kullanılır ve piezoelektronik özelliğinden dolayı manyetik,psikolojik etkileşimlerde olumlu etkiler sağladığı bilimsel olarakdüşünülmektedir.Fakat iş sadece bizim bunları uygulamamızda bitmiyor üst komşumuzdan tutunda kapımızın önünden geçen yüksek gerilim hatlarına hatta bir çok kablosuz vs cihazlara kadar gidiyor durum.Yani bunları düşünmek için illa yıllarca çalışmaya gerek yok biraz düşünmek yeterli.Mesela nasılki atom bombası ile röntgen cihazı aynı mantıkta olmasına rağmen atom bombasının etkisi nesiller boyu sürerken röntgenin yarılanma ömrü daha düşüktür ve dolayısıyla kısa sürede vücuttan atılır.Biraz neyi ne şekilde kullandığımızda önemli bu konuda.Ametistin fiyatı ise aslında çok pahalı değilsede saflığına ve kapanım şekline göre değişiyor.
evet araştırdım şimdi biraz çok pahalı değilmiş ama ucuz da değilmiş heralde boyutlarına göre de değişiyodur fiyatı
Boyutu sadece pek bu işlerden anlamayan kişiler için geçerli oluyor yani belirttiğim gibi çok büyük fakat altın kaplama gibi ametist kaplama(içi kuars) bir çok taş var ve belirtilen işlevi görme durumu daha düşük.Saflık ve kapanım şekli en önemlisi sonra boyutuna bakılarak alınmalı.
Est Yamaç abicim sen kendini özletme yeter Güzel Hakan abim unutuyoruz eski konuları tabi Mehmet Şahin K. ve Hakan Aydın içimden hay ametis kadar taş düşsün başınıza diyesim geliyor Sanki ben satıyorum arkadaş!
+1 gizli ver bakalım cevabını
Hahaha abi sen neyin kafasını yaşıyorsun yahu Neye cevap vereyim ben verilen BİLGİ ile ilgili birşey demedim Hakan'a iyi kötü bildiğimiz laptop telefon vs den uzak durmak benim buradan anladığım ve maksimum anlayacagım Bunuda arkadaslarla paylaştım teknik bilgiden zaten anlamam
paylaştığına pişman ettik çocuğu. maksat makara olsun be gözüm cevap ver derken yani.
Bırakın ya oynamıyom Laptopu kafanızın üstüne koyun Telefonlarınıza yastıgın altına üleen