Gönderen Konu: 2009 Corolla 1.4 D-4D Comfort Bilgi Lütfen...  (Okunma sayısı 35536 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: 2009 Corolla 1.4 D-4D Comfort Bilgi Lütfen...
« Yanıtla #60 : Mart 12, 2009, 22:48:30 »
birde yeni versoyu deneyin tavsiye ederim
Cevat bey sizi Tanışma bölümünde tanıyabilir miyiz?
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mart 12, 2009, 22:48:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #61 : Mart 13, 2009, 09:26:25 »
merhaba arabanız iki aylıksa hiç gerek yok derim.
Malum ekonomik kriz..
alırsanız da ikinci el temiz olanına bakın.
corolla kullanıyorum, boyum uzamadı.
selamlar,
erkan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #62 : Mart 17, 2009, 21:56:43 »
Merhaba arkadaşlar,

2000 Model E110 Kasa 1.3 Terra mız var (babamın) ve şimdi kendime 2. üye olarak 2009 1.4 d4d almayı düşünüyordum. Ama burada yazılanları okuyunca dehşete düştüm. 9.5 yaşında olan arabamız bahsedilen sesleri son 5-6 aydır çıkartmaya başladı. Depodan ise ses geldiğini ilk defa buradan duydum. Korktum açıkçası.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mart 17, 2009, 23:36:18 »
Depodan gelen sesi duyabilmen için arabada müzik kapalı olacak ve arabada çene çalan olmayacak bir de sürekli dolu depo ile gideceksin...
Ama kabul etmek lazım, Corolla bu... Depodan çalkantı ve iç mekandan tıkırtı sesleri genellikle var... Bende de var ama ben umursamadığım için beni rahatsız etmiyor... Çoğu zaman duymuyorum bile... Ama yeterli performansı, sessiz ve kaliteli motoru, yakıt ekonomisi ve güzel kasasıyla bence eksilerini unutturan, güzel bir araç... Bence alırsanız pişman olmazsınız...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #64 : Mart 18, 2009, 13:10:07 »
Ali Bey, rahatlatıcı açıklamanız için teşekkürler. Şuanda ÖTV indiriminden yararlanarak D4D Comfort almayı düşünüyorum. Arkadaşlarla konuşurken başka markalara bak diyorlar. Yok araba alırsam Corolla alırım diyorum. Anca sizin yazdığınız "Müzik kapalı olacak, çene çalan olmayacak" ne yazık ki bana uyan durumlar. Genelde radyo açmam, eşimde ben araba kullanırken fazla konuşmaz. :D Ve şu an ailemizin üyesi olan corollada 8 sene ben ses falan duymadım. artık yavaş yavaş yollardan kaynaklı sesler geliyor ve alışıyorsunuz. Ama sıfır bir arabada bu hoş olmaz. Heleki abimdeki Aurisde bu seslerin bir kısmını duymak beni üzmüştü :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Mart 18, 2009, 13:19:36 »
İsmail Bey, ben de sizin gibi bir çek seçenek arasından Corollayı seçtim, gene sizin gibi bu forumda yazılanları okuduktan sonra bile bile aldım... Çünkü içlerinde sorun çıkarma ihtimali en düşük araç Corolla, varsın tek problemi ses olsun...
Ama eğer sesten çok rahatsız oluyorsanız ve sizi üzecekse önceden söyleyeyim, alacağınız 2009 model araçta eğer bu ses problemleri giderilmediyse bozuk yollarda tıkırtılı giden bir araç denk gelme ihtimali yüksek...
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Mart 18, 2009, 15:25:33 »
2006 corolla d4d kullanıcısıyım.Şu ana kadar bana hiçbir sorun çıkarmadı.Sadece bakım zamanları gittim servise.1-2 kerede sesleri  yalıttırmak için.Yeni kasalar anlaşılan bayağı sorunlu ama bir süre sonra bunlarında sorunları giderilir sorunsuz seri üretimi olur diye düşünüyorum.
'06 D4d Toyota Corolla H/B

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #67 : Mart 18, 2009, 15:59:04 »
ya inanın ki şaşkınlıkla okudum yazıları...yani yazılanlara bakıyorumda acaba diyorum ben toyota değilde başka bi araca mı biniyorum...2008 corolla aracım...benzinli... bu zamana kadar edindiğim izlenim ne kadar doğru bir tercih yaptığım oldu...mükemmel...bi araç ancak bu kadar sorunsus olur...bu zamana kadar forumda corolla hakkında yazılan şikayetlerden çok şükür hiçbirini yaşamadım...umduğumdan çok daha fazlasını aldım aracımdan ..kesinlikle abartmıyorum...ne olursa olsun toyota diyorum :alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Mart 18, 2009, 17:04:17 »
bravo özer bey :alkis: bizde de 2009 vvt-i var, hiç bir sorun yaşamadık, hatta bunu geçtim 11 senedir toyotanın üstündeyiz, 11 yıldır corollaya eziyet ediyoruz, yok abi sorun çıkarmadı, bozulmadı, dökülmedi, ağlamadı, zırlamadı !! burda okuduklarıma ben de şaşırıyorum ama bu kadar insan da yalan söylüyor olamaz muhakkak sorun yaşayanlar var demek ki, biz de şanslı olanlarız, takırtı tukurtu olmadan depo sesi duymadan balatalarımız ötmeden gezebiliyoruz, inşallah daha nice 11 yıllar toyotam olur garajımda..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #69 : Mart 18, 2009, 18:31:48 »
inşallah türkay bey...garajınızdan toyota eksik olmasın... :)
 :alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Mart 19, 2009, 00:06:12 »
Canım efendim şimdi corolla tıkırtı yapıyor dedikse de patırtı yapıyor demedik... Bir defa çok bozuk döşenmiş parke taşlı yollarda ya da yamalı bohça gibi olan asfaltta tıkırtı yapıyor... Onun dışında gayet sessiz, konforlu bir araç... Ben de çok ama çok memnunum...
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #71 : Mart 19, 2009, 09:19:35 »
Tamam tamam alacağım bir tane :)
yahu  bilenler tanıyanlar ses versin.
Nerden alayım kim bize kıyak yapar, ucuz verir, promosyon verir.
Dün bir bayi ile görüştüm liste fiyatlarından veririz dedi. Yanına Park Sensörü + Alarm + Kauçuk paspas veririz dedi. Sağolsunlar.
Daha önce dediğim gibi D4D almayı düşünüyorum ne dersiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Mart 19, 2009, 10:24:47 »
ismail bey biraz sabredin, su an otv indirimi var diye plazalar deli gibi satis yapiyor burunlarindan kil aldirmazlar, soyle bir 3=4 hafta sonra giderseniz satis yapabilmek icin liste fiyatindan daha asagilara inerler, siz de istediginiz hayalini kurdugunuz araca olabilcek en ucuz fiyata sahip olursunuz :) bir de istanbuldaki butun plazalara gidin oturun pazarlik yapin, hangisi daha ucuza verecekse, kredi vs kullanacaksaniz hangisinin kosullari daha guzelse ondan alin, arastirmanizda basarilar dilerim, kolay gele ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #73 : Mart 19, 2009, 18:23:43 »
şu andaki fiyatlar ay sonuna kadar geçerli. Nisan başı fiyatlar değişecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #74 : Temmuz 19, 2009, 21:15:33 »
Evet arkadaşlar. Yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyor ve ayrıyetten forumda fazla aktif olamadığımdan dolayı özür diliyorum. otel Otomasyonları işi yaptığımdan sezon çok yoğun ve ben 1 aydır evime bile gidebilmiş değilim. Bu dönem içinde aracımıda aldım. Birazdan resimleri ile beraber konuyu açacam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
« Yanıtla #75 : Temmuz 21, 2009, 18:24:27 »
arkadaşlar ben 2006 senesinde 32 bin tl ye megane aldım aracıma ilk bindiyimde cok hosuma gitmişti ...kullanmaya başlayınca sorunlarda cıkmaya başladı aracım 3 ayda bir servise gidiyordu arıza yüzünden ..14 bin tl lik parca deyişti 3 yıl icinde deyişen parcaları bir yazayım. ön kapı menteşeleri 3 kez deyişti , ön cam motorları salı sollu deyişti , kılima radyetörü , kılima hortumları , firen balataları , direksiyon mili , direksiyon mili  bir daha arıza yaptı 9 ay sonra yine deyişti , bayramda gezmeye giderken depriyaj yalama yaptı bepriyaj deyişti , motorun üst kapağı  ya kacağı yaptı tamir ettiler göyüslükten ses geliyordu servis yapamadı sonra ben kendin söktüm kendim tamir ettim... ve aracımı 20700 sattım pişmanmıyım hayır hic deyilim 2009 toyota d4d aldım ve 40 gün icinde 2 bin kilometre yol yaptım tek sorunum göyüslükten cok hafif ses geliyor onuda servise hallettirecem bence toyota 10 numara gerisi boş ......
2011 COROLLA EXTRA D4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #76 : Temmuz 23, 2009, 14:13:59 »
10 numra dürkçe debrikler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Temmuz 23, 2009, 16:29:28 »
10 numra dürkçe debrikler

:) süpersin. gülmekten karnım ağırdı :)
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Temmuz 23, 2009, 16:46:15 »
Ben bu mesajı gördüm ama umutsuz vaka olarak değerlendirdiğim için bir şey yazmadım :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #79 : Temmuz 23, 2009, 17:49:07 »
mesut kardeşim devletin eve dönüş programından faydalananlardan annadığım kadarıynan..