Gönderen Konu: 2009 Corolla 1.4 D-4D Comfort Bilgi Lütfen...  (Okunma sayısı 35542 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: 2009 Corolla 1.4 D-4D Comfort Bilgi Lütfen...
« Yanıtla #80 : Temmuz 24, 2009, 14:53:20 »
yahu  megan alan arkadaşlar 40000 alıp 20000 satıyor şimdi megane ile corollayı bir tutmk istemiyorum corollanın değeri kısa vadede değil uzun vadede anlanır alırsın arabanın 1-2 yıl sonra seninle aynı model olan diğer arabaların sahipleri ile konuşunca arabanın değerini anlarsın sizin sorunlar yine tıkırtı felan meganeler bazıları servisten çıkmıyor.vede renaultun servislerinin nekadar iyi olduğu tartışılır bakın genelleme yapıyorum.geçen gün bi megan en dolusuydu heralde sunrof felan vardır bide 1.6 elegant corolla yan yana durmuşlar önden baktım yahu  corolla megananın yanında acayip heybeetli ve i rahatlatıcı yani uzun lafın kısası corollamız olduğunu şükredelim meganı olanlar ne yapsın :)
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Temmuz 24, 2009, 14:53:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #81 : Eylül 17, 2009, 03:19:50 »
Arkadaşlar konuyu gerçekten doyurucu cevaplarla doldurmuşsunuz. Fazlasıyla faydalandım. Ben aracımı aldım tabi bu süre içerisinde.Uzun bir zaman oldu forumda paylaşalı. Corolla'ya gelince. Ne hikmettirki aklımdan henüz bile çıkmış değil. Ama kendi aracımın konusunda da belirttiğim gibi, özellikle  10.000 km bile olmamış hem dizel hemde benzinli Corolla'nın göğüslerinden gelen çıtırdı bende bitirdi Toyota'yı. Bayide inkar etmedi, serviste sprey sıkıp hallediyoruz dedi. Bide üstüne 35.000 fiyat almışken ÖTV sonrasında 38.000 fiyat vermeleri üzerine gidip Skoda SuperB aldım. Aldığım günden bugüne gerçekten memnunum. Yakıtı, konforu, sessizliği, teknolojisi ile yerinde bir karar verdiğimi anladım. Bakalım. Allah pişman etmesin diyorum. Her markada mutlaka sorunlu araçlar çıkıyordur. Kronik sorun kurbanı olan tüm arkadaşlarıma Allah yardımcınız olsun diyorum. Hyundai'de yaşadım. Ne çektiğinizi emin olun çok iyi biliyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Eylül 18, 2009, 05:59:51 »
Dostlarım frenlerden gelen sesin sebebi şu ki balatalarda kanserojen olduğu için asbest kullanımını artık uygulamıyor toyota. Merak etmeyin ses kesilecektir. Ayrıca ben 2009 d-4d elegant kullanıyorum ve benim de debriyaj balatamdan koku geliyor. Herkes kullanıcı hatası olduğu yönünde fikir belirtse de benim içim rahat çünkü bu araç ilk kullandığım araç değil ve ilk defa bunda koku alıyorum. Eğer dizel alırsan sadece 1.4 litre 90 beygir seçeneği var ki bu da o kasaya çok hafif geliyor. Hyundai yi bilmem ama opel astra benimkinin yanında teneke hissi uyandırmıştı bende. İyi tarafları da var kötü tarafları da var tabi ama detaylar dışında ortalama bi araba diyebilirim. Bi arkadaşımın jettası 5-6 gün evin kapısında yattı ve kontağa bastığında araba çalışmadı bunu da düşünmek lazım. Ben bir yılda 30.000 km yol yaptım ve şehir dışında eğer 90-100 km hızla gidersen 55 litrelik bir depoyla 1200 km yi rahat devirirsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Eylül 18, 2009, 17:06:31 »
müzik sistemi çok kötü :(
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #84 : Eylül 18, 2009, 19:52:05 »
arkadaslar tek telımeyle kapıya konacak arac degıl hıc kımse kusara bakmasın bendede 2008d4d varaldıgımdan berı burada yazıyorum hıc bır sorunum hallolmadı servıs dersen yapacak bırsey yok dıyorlar.arkadasımın bır dıyorya gıttı paracıklar ıste oyle sımdılık katlanıyorum buna ama ılk fırsatta elımden cıkaracagım asla toyotaya hayır dıyecegım herkesın bayramını kutluyor saglıklı kazasız belasız bır yasantı dılıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #85 : Aralık 23, 2009, 08:47:23 »
İçerik, forum kurallarına uygun olmadığı için silinmiştir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Aralık 23, 2009, 10:42:36 »
Ağlama duvarına dönmüş burası :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Aralık 23, 2009, 10:46:57 »
Konuyu kilitlemek en doğrusu sanırım :)
Folgsamkeit macht frei...