0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zınar Bey yeni nesil corollayı 9 aydır kullanıyorum ve şu ana kadar canımı sıkacak önemli bir durum yaşamadım.karşılaştığım tek pürüz,frene bastığımda durmaya yakın balatalar ıslık gibi ötüyordu ilk zamanlarda, daha sonra (6000km civarından sonra) kendiliğinden kesildi ses. fakat bu seri corolla ve auris kullanıcılarının bazılarında bu ötme sesi varmış.şu ana kadar tek pürüz buydu.servis konusunda ise şans meselesi diyeyim.kimi servis iyi kimisi kötü oluyor.şu ana kadar sadece 1000km ve 10.000km bakım için dumankaya plazaya gittim ve sıkıntı yaşamadım.şimdiden hayırlı olsun aracınız...
Arada nerden baksan iki araç arasında 15000 YTL civarı bir fark vark, bu farkı Corolla sana confor v.s olarak sunacağını sanıyorsan çok yanılıyorsun, ayrıca Hyundai aracını niye satmak istediğini bilmem ama Corolla nın dış görünüşüne sakın aldanma, şunuda söyleyeyim bu araç bu 40000 ytl civarı olayan fiyatı kesinlikle hak etmiyor, inan bana. bu fiyata hatta ve bunun altında kalite ve konfor olarak çok daha iyi arabalar bulursun. Kronik sorunlara gelince forumun içinde biraz araştırma yaparsan bayağı bir bilgiye ulaşırsın. Bizde bunun MMT ve manuel viteslisi Disel olanlarından var, MMT; tam anlamıyla bir karın ağrısı ve ben bu aracı kullanırken yoruluyorum sanırım vites oranlarıylan ilgili bir yanlışlık var ve ayrıca 1.4 bu şanzımana göre değil, sıkışık trafikte ısınmadan dolayıda kesik kesik bip sesi evererk ötmeye başlıyor uyuz bir ses, servise sorduk ve alınan cevap şu ( normal eğer düz bip sesi gelirse aracı kenarı çekin stop edin ve bekleyin ) ))))))))))) , motor kesinlikle ilk güngü sesiz ve güçlü performansı vermiyor, aracın içi bayağı kötü , ordan burdan döşemelerden habire birtakım sesler geliyor tıkırtı, yürüyen aksam konusu ise oda pek iç açıcı değil, bizim araçların direksiyonlarında sağ ve sol yapıldığında tık sesi gelmeye başladı, süspansiyon konusu ise o da başka bi dert, aracı biraz yüksek yaptıkları için yol tutuşunu sağlamak için süspansiyonu sertleştirmişle ama o da yeterli değil , araç yüksek hızlarda ve köprülerde güven vermiyor en ufak rüzgarda savrulduğunu hissediyorsun, seslendirme konusu ise tam bir fiyasko Chin malı hoparlörleriyle bir ses kalite abidesi.
Bu konuyu okuyunca içim karardı, gerçekten bu kadar sorunlu araba mı corolla. Yanlış mı yaptık yani ?