0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet bu bahsedilen problemlerin hepsi doğru, hepsi gerçek. Katılıyorum, bu da işin bir başka yönü ama ne yapalım, yine de seviyoruz. Toyotacıyız işte
Evet toyotacıyız ve seviyoruz.Kimse sevmek,sevdirmek zorunda değil.Bana avuç dolusu para vermediğin araba söyle.Ararsan eğer herşeyde bir kusur bulursun.Yeter bki iste elin oğlu öyle de seviyor sana ne bundan
Niye bu kadar cellallendin bro', take it easy. Bende seviyorum dedim zaten....Farklı birşey söylemiyoruz ki. Önce yazılanı oku, ondan sonra yazı yaz.
FSImotorlar biliyosun ki dünyada ödül aldı bu da tartışılır ama motor performansları süper denecek düzeyde yüksek ama şunuda söylemek gerekirse kesin ama kesin VWmotor performansları toyotodan çok çok daha iyiçekiş kalkış konusunda ya aslında şey yapalım
ya aslında şey yapalım dünyadaki en az arıza teknik sorun veren araç lexsus tası tarağı satı lexsus mu alsak:)
herkese selam cok degerlı arkadaslar bu ış fenerbahce bjk gs işigibı sevmek yada sevmemekle ne alakası var dunyada kadar para verıyorsun sevmesen verırmısın ama hayal kırıklıgına ugradıgımızı çok kotu bır arac oldugunu yazxıyorum hala ıyı dıyen arkadaslara seslenıyorum 1.d4d araclardakı depodan gelen sesı yanı calkantı sesını hangı servıs cozdu veye musterı hızmetlerı bu konuda soruna care oldu eger hallolduysa bende gıdeyım o servıse sorunu cozsunler 2.emnıyet kemerlerınden gelen ses hangı servıs cozdu.3. ön gogusten gelen gıcırtı tıkırtı seslerını hangı servıs cozdu 4. balatalrdan gelen ıslık sesı cozuldumu.5 önsol camı azacınca gelen gızırtı sesı ruzgar sesı arabanın hızlanmasından sonra ıcerı gıren ruzgar ssesın hangı servıs cozdu daha neler eger bunları ben duymuyorum sıtede yazılanlar yalan kasıt var dıyorsanız dıyecek hıc bır lafım yok cözum yoookkkkkk