0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence kendin tak, çok eğlenceli oluyor
valla o topa hiç girmiyim ben:)Herşeyi ama ne biliyim sanki elektrikle ilgili birşey beyine fln zarar verir diye düşünüyorum
Hiç korkulacak bir tarafı yok. Benimkini Yasin taktı. Sadece orta kapağı çıkarması biraz uğraştırıyor o kadar. Kolun soketini direksiyon içinde ki yuvasına takıyorsun ve zaten koluda otomatikman yuvasına yerleştiriyorsun ve kapağı takıp diğer kapağı da takıp bas marşa ve çık yola, sonra bas on/of tuşuna ve 40'ı geçince sabitle aşağı çekip kolu.
Peki Direksiyonu söktüğümde takılacak soket belli mi?
belli soket boşta duruyor,aynen direksiyonun orta kısmını sökmek için 10 dakika ugraşabilirsin en fazla 15 dakika . airbag kablolarını aküdeki eksi kutbunu sökmene felan gerek yok.
Çok pis aklıma girdiniz:) Sanırım deneyeceğim:)
sabitle ve devam et çok keyifli
Merhabalar, ben önerilen siteden sipariş vermeye çalıştım ama yapamadım maalesef. Sipariş konusunda bana yardımcı olabilecek kimse var mı acaba? Getirten arkadaşlardan rica ediyorum...
Bilgileri adres vs. ingilizce girmem gerekmiyor değil mi? İkincisi kredi kartı dolar olarak alışverişe izin veriyor mu? En çok merak ettiğim kargoyu nasıl takip edeceğiz? bir aksilik durumda müdahale etmek için(evde olmama durumunda filan). Kargo firma ismini hiç duymadım da. Şimdiden teşekkürler...
Hım anladım. Ptt kargo getiriyorsa ya da herhangi başka bir firma, yeter ki kargo takip no vs. ile kargonun durumunu görebilelim. Bazı arkadaşlar kargonun ulaşmasıyla ilgili sıkıntı yaşadığını söylemişti. O yüzden bilgi almak istedim. Şimdi siparişi vermeye çalışacağım. Çok teşekkürler ilginiz için..
Kaan Bey verdiğiniz satıcı güvenli görünüyordu. Sorunsuz şekilde siparişi verdim. Tuncay Bey, inşallah sıkıntı çıkmadan elime ulaşır.Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Elime ulaşıp takma aşamasında da rahatsız ederim sizleri:)