0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Işık yanıyor ki, yanmaz diye birşey yok. En azından Yariste yanıyor...
Torpido aydınlatmasının montajını kendim yaptım.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=67758.msg930953#msg930953Burdan resimleri ile inceleyebilirsin. Servis her zamanki gibi garanticilik yapmış. Tüm elektrikçiler hatta elektronikçiler yapabilir.
Işık yanmıyor arkadaşlar, Sercan, ister bana gel. İstersen İzmitte Zirve otoya git selamımı söyle yaparlar.5 dakikalık iş nihayetinde.
O olmadan olmaz ki zaten içinde led var. Başka renk olabilir mi servisten aldıysan muhakkak olmalı.
Teşekkür ederim abi önerin için. Sanayideki dimi ?
Evet, kolay bulursun. Oto galericiler sitesinin karşısındaki sanayi
Aslında işlem basitse mini bir seka buluşması organize edebiliriz:) Hem tanışmış oluruz hemde montaj yaparız:)
Selam arkadaşlar. uzun zamandır yazmıyordum. Ama burada da bir mesajım var ve belirteyim dedim. 08.08.2015 cumartesi günü 8509. km'de sevgili Yasin ile buluştuk. Benim için CC'yi Alia'dan almıştı. Bende Nataş'dan o meşhur kapağı almıştım. Sağolsun 15 - 20 dk'da kolu taktı ve kapağı da geçirdi ve no problem. Kol yani CC çalışıyor. Hatta 20 gün önce Bodruma tatile gittim ve CC'yi giderken de gelirken de çok kullandım. Çok zevkli ve kullanışlı bir şey. Hatta her kullanışımda sevgili Ahmet Güve ve sevgili Yasine dualar ettim. İyi ki aldım. Hatta Bodruma gitmeden önce 10 bin km bakımına girmiştim. Garantiden filan da düşme durumu yok. Servis de ki adam beğendi hatta iyi yapmışın abi dedi.
Burak,Bir arpa boyu faydamız oldu ise, bu benim için mutluluktur.İyi günlerde kullan.
Burak bey hayırlı olsun, abi ortalama kaç günde geldi sipariş bende de aynı araba var taktırmayı düşünüyorum.
Olmaz mı? İlk taktığım da deneme amaçlı kullandım sahilde ve E-5'de sabah erken saatlerde ve Bodruma gidene kadar kullanmadım. Ama Bodrum yolunda iyice çözdüm ve elimde alıştı. Nerede nasıl kullanıp müdahale edeceğimi biliyorum ve şu aralar İstanbul içi TEM oto yolunda fırsat geçtikçe trafik de kullanıyorum.
Hayırlı olsun Abi. Bende kolu ve kapağı aldım ancak daha taktırmaya fırsatım olmadı.