0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kol geldi taktık çalışıyor çok şükür. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Işık yanmadı bende de buna bi çözüm var mı acaba?
Ahmet bey öncelikle hayırlı olsun .ben size şunu soracaktır aracınız kaç motor kaç model 1.33 lere şimdi kol oluyordu olmuyordu tam olarak anlamadım.
Airbaglerin sökülmesiye alakalı olarak kaza anında açılmama ihtimali var mı?
Emin ol çok sevecek ve her fırsatta kullanacaksın..
ben Edirne Kale'de taktırdım... Mesaj Birleştirildi: Nisan 13, 2015, 23:36:41bence teknolojiyi(eğer elveriyorsa elindeki tesisat) sonuna kadar kullanmalısın... düşüncem budur katılıyorum...
Erhan Bey merhaba, Edirne'yi aradım 450 tl fiyat söylediler serviste takılırsa da herhangi bir garanti veremiyorlar, bu durumda dışarıdan alıp takmak en iyisi sanırım
Aynen dışarıdan al tak. Aliexpres'den almıştım ben. Gerçi forumdan arkadaşım aldı benim adıma o getirtti ve o taktı. 10 bin bakımında gittiğimde göstermiştim ve nereden aldığımı da söylemiştim "abi iyi yaptın, bizde çok pahalı ve zaten aynı işi görüyor" demişti. Arabaya da bir zararı yok bunun demişti ve garantiyi de bozmaz kafan rahat olsun demişti.
Cc kolunu takarken sadece direksiyon göbeği ( airbag) yerinden çıkartılır kol takılır ve airbag yerine tekrar yerleştirilir. Herhangi bir problem olmaz. Sökülmesi 2 dk. Kolu takın uzun yolda keyfinize bakın..
akü başlarını söküyormusunuz ve kapağı nasıl getirtiyoruz servise ben İzmit teyim yardımcı olurmusunuz..?